Wat is het bewijs van testosteron supplement voor gezichtshaar?

Heeft u ooit de relatie tussen testosteron en gezichtshaar weten? Hier laten wij u de verbazingwekkende testosteron supplement voor gezichtshaar.

Sommige mensen zijn van nature begaafd bij groeit zeer dikke baarden, terwijl andere mensen moeite hebben om zelfs paar haren toe te voegen aan hun kin. Dit wordt vaak verklaard door de genetica, zonder verdere bespreking van de redenen. Je bent genetisch gevoelig voor het produceren van lage hoeveelheden testosteron en DHT. Je lichaam heeft een harde tijd gebruik te maken van de hormonen in de receptor sites. Dit maakt je genetisch niet in staat om een ​​baard te laten groeien. Maar hoe is het testosteron supplement voor gezichtshaar?

Bewijs van testosteron en gezichtshaar

Testosteron is het hormoon dat verantwoordelijk is voor de normale groei en ontwikkeling van de mannelijke geslachtsorganen en de voortzetting van de secundaire geslachtskenmerken. Lage niveau van testosteron bij mannen kan leiden tot seksuele disfunctie, onvruchtbaarheid, verlies van lichaam en gezichtsbeharing en mannelijke osteoporose. Artsen kunnen actueel testosteron crèmes en gels voorschrijven ter aanvulling van het lichaam de productie van testosteron.

Iedereen wordt geboren met een genetische aanleg mogelijkheden voor de teelt van gezichtsbeharing. Wat bepaalt de snelheid en de dichtheid van gezichtshaar op een persoon zijn dat de manier waarop geactiveerd die mogelijkheid is door de totale levenslange blootstelling aan testosteron. U kunt in plaats van een idee krijgen van hoeveel geïnactiveerd baard haar je hebt door voorzichtig het gevoel van de aard van uw perzik fuzz.

Normaal gezicht haargroei

Normale baard groei wordt bepaald door het hormoon testosteron afgescheiden door de testes en genetische aanleg. Bijvoorbeeld, sommige etnische groepen, zoals de American Indian, niet gezichtshaar groeien. Daarnaast, maakt niet uit wat uw ras, als uw grootvader en vader had heel weinig gezichtshaar, is de kans groot dat u zult ook niet een volle baard te ontwikkelen. De groei van gezichtshaar wordt geactiveerd tijdens de puberteit, die voor sommige mannen misschien niet gebeuren totdat ze in hun mid-jaren ’20.

Hoe testosteron en DHT stimuleren baardgroei

Testosteron en DHT kan onafhankelijke rol in de controle van de mannelijke gezicht haargroei hebben, dat wil zeggen T voor haarfollikel priming en DHT voor de bevordering van lineaire groei. Echter, moet je zeker neem de natuurlijke aanvulling of behandeling voor een veilig gebruik te krijgen. Op deze manier je lichaam zal niet stilgelegd haar eigen productie (uiteraard), en de hogere hormoonspiegels, geproduceerd door je eigen lichaam zal nog steeds het verhogen van uw gezichtshaar groei.

Best Testosteron supplement

Het beste supplement die u kunnen helpen verhogen en het vergroten van het testosteron is de Testogen. Dit Testogen wordt gemaakt van de natuurlijke ingrediënten. Testogen is een product beladen met werkzame stoffen, die verbeterde niveaus van testosteron ondersteunen. Dit product is betaalbaar en ideaal voor sporters en bodybuilders of mensen die willen verfrist te voelen door het bestrijden van de negatieve effecten van lage hormoon testosteron. Waarschijnlijk de beste van alle supplementen die testosteron te verhogen is Testogen.

Testogen verslaat de dichtstbijzijnde concurrentie in alle afdelingen, prijs, kwaliteit en natuurlijke ingrediënten. Als u op zoek bent naar Testogen capsules, die zal helpen om testosteron te verhogen kopen, moet je voor een bezoek aan Testogen officiële website om het origineel en veilige fles testosteron booster bestellen. Vind de link en klik erop om u te leiden naar hun officiële website.