Waar kunt u het best 5HTP behandeling en de voordelen te krijgen

Heb je ooit gehoord over de 5HTP? Welnu, de 5HTP behandeling wordt vaak gebruikt voor het vrijgeven van angst, slapeloosheid, gewicht en stressstoornis.

Wanneer je voelt slecht humeur elke dag, vindt u zo’n supplement te verminderen nodig hebben. 5HTP kan het beste te verminderen of uw stemmingswisselingen, met inbegrip van de stress en angst onder controle te houden. Nemen 5HTP supplement kan een goede behandeling van de lichaamsgezondheid zoals eetlustcontrole en depressie stoornissen. Daarom moet u dit artikel leest om precies te weten het gebruik van deze 5HTP.

5HTP: wat is het? Wat is het goed voor de behandeling?

5HTP (5-HTP) is een aminozuur dat je lichaam op natuurlijke wijze produceert. Het is niet gevonden in voedingsmiddelen maar is gemaakt van een ander aminozuur, tryptofaan. Tryptofaan is te vinden in eiwitrijke dierlijk voedsel zoals vlees, gevogelte, vis, zuivel en eieren. 5HTP supplementen zijn meestal gemaakt van Griffonia simplicifolia, een bosrijke Afrikaanse struik. Deze plant zaden bevatten van nature 20% 5HTP. In de Verenigde Staten, wordt 5HTP verkocht als een over-the-counter supplement voor verschillende aandoeningen waaronder angst, depressie, slaapstoornissen, migraine, ADHD en fibromyalgie.

Het is ook een populaire gewichtsverlies steun, omdat het kan helpen verminderen de eetlust. De reden 5HTP is potentieel nuttig voor zo veel verschillende aandoeningen is dat, als het eenmaal is ingenomen, wordt het omgezet in twee belangrijke meester chemicaliën zoals serotonine en melatonine.

5HTP en behandeling van depressie

Door serotonine bekend voordeel bij de behandeling van depressie, is 5HTP gedacht dat mogelijk een gunstige rol spelen bij het verlichten van de symptomen van depressie. Het supplement rol in de behandeling van depressie, eventueel wordt nog onderzocht.

Angst

Gegevens over de effecten van 5HTP voor angst is onduidelijk. Vroege onderzoek toont aan dat het nemen van 25-150 mg 5HTP via de mond elke dag, samen met carbidopa lijkt angst symptomen bij mensen met angststoornissen verminderen. Echter, andere vroege onderzoek toont aan dat het nemen van hogere doses 5HTP, 225 mg per dag of meer, lijkt angst erger. Ook het nemen van 60 mg 5HTP dagelijks door de ader niet angst bij mensen met paniekstoornissen verminderen.

onderdrukking van de eetlust

Studies bij ratten hebben verminderde voedselinname en het verlies van het gewicht met de toediening van G. simplicifolia extract. Een klein (N = 20) klinische studie evalueerde het effect van het extract verzadiging bij vrouwen met overgewicht. Verminderde eetlust en een afname in gemiddelde body mass index werden aangetoond bij 4 weken.

5HTP voor Sleep

5HTP supplementen deed het een beetje beter voor slapeloosheid. 5HTP verminderde de tijd die nodig is om te slapen en verminderde het aantal ‘s nachts wakker.

Waar te 5HTP behandeling te krijgen

Wilt u dit supplement te nemen om alle voordelen van de behandeling te krijgen, is het beter om te kopen op de officiële online winkel. De originele 5HTP product dat wij aanbevelen is het supplement van EvolutionSlimming. Dit supplement is vertrouwd en klinisch getest met behulp van medische beoordelingen en studie. Daarom wordt dit origineel 5HTP van EvolutionSlimming veel aanbevolen om. Klik op de link om nu te krijgen in hun officiële website.