Valleprotein gennemgang: hvad skal du købe nøjagtigt?

Den kosttilskud såsom proteintilskud tror på at bringe fordel for dit helbred. Denne artikel viser valleprotein anmeldelser.

ImpactWheyProtein er et protein pulver omfattende førsteklasses kvalitet valleproteinkoncentrat (80% protein). For enhver drejeknapper derude (se vores nybegynder guide til kosttilskud), valle er en hurtigt fordøje form for protein, hvilket gør det til det ideelle supplement til stillingen og pre-workout måltider.

Hvad er Whey Protein?

Valle er den væske, der resterer efter mælken er koaguleret og anstrengt. Det er et biprodukt fra fremstilling af ost eller kasein og har flere kommercielle anvendelser. Sød valle er fremstillet under fremstillingen af ​​osteløbe typer af hård ost ligesom Cheddar eller schweizisk ost. Sur valle (også kendt som sur valle) er et biprodukt produceret under fremstillingen af ​​sure typer mejeriprodukter, såsom hytteost eller anstrengt yoghurt.

Valleprotein (afledt af valle) ofte sælges som et kosttilskud. Sådanne kosttilskud er især populære i sporten bodybuilding. I Schweiz, hvor osteproduktion er en vigtig industri, er valle, der anvendes som grundlag for kulsyreholdige læskedrikke såsom Rivella og Montino. I Island flydende valle sælges som MYSA.

Hvad er ImpactWheyProtein?

ImpactWheyProtein er naturligt protein pulver, der kan hjælpe med at opbygge muskelmasse og drive dig tættere på din ideelle fitness-niveau. Først etableret i 2004, ImpactWheyProtein har solgt proteinpulver i over 50 lande i over et årti, og dens valleprotein er lavet til høje standarder med kun de fineste naturlige ingredienser.

Gennemgang af ImpactWheyProtein

Hej alle, jeg ønskede blot at forlade en hurtig gennemgang om mine erfaringer med dette produkt. Jeg er 20 år gammel og har stået til gymnastik for omkring 1,5 år, har jeg ikke brugt eventuelle tillæg, og jeg bare spise godt og motion hårdt. Jeg har ikke rigtig nået mine mål, og jeg er konstant forsøger at få større. det har været 6 uger nu, da jeg startede min Impact Whey drinks, jeg drikker en før og en efter min træning, i de sidste 4 uger har jeg virkelig bemærket min størrelse gå op og også min evne til at slappe af efter er forbløffende, jeg er så glad at finde noget, der kan stoppe efter gym forbrændinger (Anonym)  

Jeg har drukket dette i 2 uger, mine besøg i toilettet til et nummer 2 er oftere og meget nemmere, mit energiniveau er gennem taget og har gjort at kigge efter børnene meget lettere (Joni)

Køb ImpactWheyProtein

Se, mange mennesker bevise fordelene ved ImpactWheyProtein på deres krop, så det er din tid til at prøve det. Den betroede sted at købe original ImpactWheyProtein er på deres officielle hjemmeside. Klik på dette link for at bringe dig der og glad shopping. Nu, dette er det bedste tidspunkt at købe den sande ImpactWheyProtein. Du kan gå til den officielle hjemmeside for ordre side ImpactWheyProtein ved at klikke på linkene til højre her. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>