Undersøg Whey Protein med forfalsket for dine kosttilskud

Valleprotein kan hjælpe dig med at forbedre din muskelmasse eller som et kosttilskud. Vi vil sammenligne Whey Protein, der fungerer præcis til dig.

Forfalskning af kosttilskud vedrører både producenter og forbrugere. Det påvirker også troværdigheden af ​​tillægget industrien. Omfanget af forsætlig forfalskning med syntetiske lægemidler af produkter, der markedsføres, som kosttilskud er betydelige og stigende. Den bevidste spiking af kosttilskud er med den hensigt at bibringe en virkning, som ikke kan opnås med de kostbestanddele alene.

Farlige falske tillæg

Fordi FDA ikke kan regulere tillægget industrien, er der ingen check på disse kosttilskud og deres krav, at det overlades forbrugeren at afgøre, hvad der er sundt og passer deres mål. Det ville være fint, hvis den reklame og markedsføring af disse kosttilskud var sandfærdig. I de seneste nyheder, New York Attorney General Office testet 24 forskellige produkter fra de største forhandlere i deres område og fandt, at alle, men 5 indeholdt DNA, der var uigenkendeligt eller fra en anden plante end var på etiketten. Disse resultater bedt Attorney General kontor for at sende ophøre ordrer til detailhandlere vedrørende disse produkter.

Det er ikke kun det, der er fordrejet på flasken, det er, hvad ingredienser er udeladt, som kan forårsage fare også. Som en op-ed New York Times forfatter forklarer FDA anslår, at ca. 50.000 bivirkninger ved kosttilskud opstår hvert år, fordi mange kosttilskud indeholde andre ingredienser, som forbrugerne kan være allergiske. Hvis det ikke er muligt allergener forårsager en bivirkning, kunne det være farlige kemikalier såsom bly, kviksølv, arsen og selen.

Den mest populære form for supplement på dagens marked er vægttab kosttilskud. FDA har set rapporter om øget blodtryk, hjertebanken, slagtilfælde, anfald og død i forbindelse med vægttab kosttilskud. Selv berømte tv-læge og personlighed Dr. Oz var under senats tvang efter at fremme mirakel og magiske vægttab kosttilskud på hans show, mens at vide, at disse produkter ikke gjorde, hvad de og han hævdede de kunne.

Kendskab oprindelige ImpactWheyProtein

Valle er den væske, der resterer efter mælken er koaguleret og anstrengt. Det er et biprodukt fra fremstilling af ost eller kasein og har flere kommercielle anvendelser. Sød valle er fremstillet under fremstillingen af ​​osteløbe typer af hård ost ligesom Cheddar eller schweizisk ost. Sur valle (også kendt som sur valle) er et biprodukt produceret under fremstillingen af ​​sure typer mejeriprodukter, såsom hytteost eller anstrengt yoghurt.

Valleprotein (afledt af valle) ofte sælges som et kosttilskud. Sådanne kosttilskud er især populære i sporten bodybuilding. I Schweiz, hvor osteproduktion er en vigtig industri, er valle, der anvendes som grundlag for kulsyreholdige læskedrikke såsom Rivella og Montino. I Island flydende valle sælges som MYSA.

Er ImpactWheyProtein arbejde sikkert?

ImpactWheyProtein er naturligt protein pulver, der kan hjælpe med at opbygge muskelmasse og drive dig tættere på din ideelle fitness-niveau. Først etableret i 2004, ImpactWheyProtein har solgt proteinpulver i over 50 lande i over et årti, og dens valleprotein er lavet til høje standarder med kun de fineste naturlige ingredienser.

Når det handler om at opbygge muskler eller tabe vægt, er det vigtigt at medtage alle de essentielle proteiner i din kost. I hverdagen, kan det være meget vanskeligt at forbruge den anbefalede mængde protein gennem kosten alene.

Den ImpactWheyProtein er en enkel, effektiv og bekvem måde til at omfatte alle de essentielle proteiner og aminosyrer til din kost. Det er hurtigt arbejde, effektiv og hurtigt absorberes af kroppen til at hjælpe med at stimulere stofskiftet og opbygge muskelmasse. Protein pulver og protein er ikke kun vigtigt for muskeltræning, men de kan også spille en meget vigtig rolle i vægttab.

Hvordan man kan sammenligne valleprotein originale og falske

Sammenligning mellem den oprindelige og den falske protein kan være lidt rodet. Men vi har tips til at genkende mellem den oprindelige og den falske. For det første skal det originale produkt har en juridisk serienummer fra autoritet; sekund, de har et hologram fra selskabet. For det tredje, det originale produkt altid sælger i den officielle virksomhed eller officielle hjemmeside, så når du køber ImpactWheyProtein fra det andet sted, at garantien også tvivlede da det allerede fra den tredje person. For at bevise dette udsagn, skal du klikke på dette link og forsøge at købe ImpactWheyProtein på den officielle hjemmeside. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>