Trusted sted at købe kollagen kosttilskud til regenerering

Få den betroede sted at købe kollagen kosttilskud til regenerering. Denne artikel vil føre dig til at vælge det bedste supplement.

Brusk er et vigtigt men udsat kropsdele. For at holde din brusk sikker, forbruge kollagen. Denne artikel vil fortælle dig, hvorfor kollagen kan holde din brusk sikker. Kollagen er den mest rigelige protein i kroppen. Det er en primær byggesten i hud, hår, negle, knogler, sener, led, og brusk. Det anses for den lim, der holder kroppen sammen.

Brusk og dens funktion

Brusk er et elastisk og glat elastisk væv; gummilignende polstring, der dækker og beskytter enderne af lange knogler i leddene, og er en strukturel komponent i brystkassen, øret, næsen, bronkierne, de intervertebrale skiver, og mange andre organ komponenter. Det er ikke så hård og stiv som ben, men det er stivere og mindre fleksibel end muskler.

De mekaniske egenskaber af ledbrusk i bærende samlinger såsom knæ og hofte er blevet undersøgt grundigt på makro-, mikro- og Nanoscales. Disse mekaniske egenskaber omfatter reaktion af brusk i friktionskontakt, kompressionskraft, forskydning og trækbelastning. Brusk er elastisk og viser viskoelastiske egenskaber.

Brusk har begrænset reparation kapaciteter: Fordi chondrocytter er bundet i lakuner, kan de ikke migrere til beskadigede områder. Derfor bruskskader er svært at helbrede. Også, fordi hyalin brusk ikke har en blodforsyning, aflejringen af ​​den nye matrix er langsom. Beskadiget hyalinbrusk sædvanligvis erstattet af fibrobrusk arvæv. I løbet af de seneste år har kirurger og forskere udarbejdet en serie af brusk reparation procedurer, der hjælper til at udskyde behovet for fælles udskiftning.

Hvordan kollagen kan holde brusk sundhed

Ud over at være en vigtig bestanddel af brusk proteinet kollagen også findes i huden og sener. ProtocolCollagen giver brusk med sin styrke og skaber en ramme, der huser de andre komponenter i brusk.

Påstanden om, at kollagen kan stimulere væksten af ​​ny brusk i leddene bekræftes af de seneste medicinske undersøgelser, som siger, at patienter med arthritis eller beskadigede fuger viste forbedring i mobilitet og smertelindring, når du tager tillægget.

Et laboratorium undersøgelse har også vist, at kollagen kan stimulere væksten af ​​nye bruskvæv. Kollagen er den mest rigelige protein i kroppen ved ca. 33 pct. Det er til stede i knogler, led, muskler og andre bindevæv. Forskerne mener, at i nogle mennesker, især ældre, dens produktion sinker eller stopper.

Kosttilskud synes at udføre den samme rolle som naturlige kollagen i at holde væv i leddene sunde og smidig.

Dr. Stefan Oesser, på Kiel Universitet i Tyskland, offentliggjort forskning, der viste, at ved at tilføje kollagen til brusk væv, det var muligt at tilskynde ekstra celler til at vokse.

Det er første gang nogen har vist, at kollagen har denne effekt på brusk og bakker op anekdotiske beviser og patient forsøg, siger han.

Vi forsøger stadig at optrævle hvorfor kollagen fungerer på denne måde. Det kan være vanskeligt at fastslå, fordi der er en serie af komplekse interaktioner. Men vi har omsider fastslået, at det sker.

Forskning for to år siden af ​​Roland Moskowitz, en professor i ortopædi ved Case Western University i Amerika, så på 400 patienter med gigt knæ fra USA, Storbritannien og Tyskland. Nogle fik en placebo, mens andre blev behandlet med kollagen.

Sidstnævnte gruppe viste en signifikant reduktion i smerte og en forbedring af fælles mobilitet, med 93 pct opnå positive resultater, nogle efter kun to uger.

Hvor kan man købe kollagen kosttilskud

Den bedste måde at købe de ProtocolCollagen kosttilskud er ved at få adgang til den officielle hjemmeside. Køb ProtocolCollagen i den officielle hjemmeside bringe dig mange fordele. For det første er kvaliteten sikret, så du kun behøver at bo på dit sted og slappe af, fordi det skal levere i hurtig tid, tredje, får du mange kampagner fra det. Så hvad gør du vente? Bare klik på dette link for at bringe dig til de officielle hjemmesider af denne ProtocolCollagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>