Topp 4 5HTP fordelene du kan få fra supplement for helse

Mange tar et supplement med 5HTP. Det har mange fordeler. Les denne artikkelen for å vite de beste 5htp fordeler som du kan få.

Dette 5HTP er mye brukt til å hjelpe med fedme (slanking), PMS, migrene, depresjon, angst, søvnløshet og vanedannende atferd. 5 HTP øker produksjonen av serotonin. Serotoninnivået i nervesystemet er avgjørende for så mange aspekter av vårt daglige liv. Serotonin er ansvarlig for følelsen av velvære, tilfredshet og for normale søvnmønster. Fedme, PMS, migrene, depresjon, angst, søvnløshet, og vanedannende adferd har alle vært forbundet med lave nivåer av serotonin. Vel, her er de 5htp fordeler som du kan ta den supplement.

For humør og energi

5HTP, DHEA, og fenylalanin kan kombinere synergi for de som trenger å forbedre humøret mens øke energi. Sammen er de spesielt nyttig i å motvirke aldersrelatert nedgang. Det vil påvirke omtrent alle over 30 år gammel av hormonet DHEA og nevrotransmittere serotonin og noradrenalin. 5htp og fenylalanin er de respektive forløpere.

5HTP for angst

Svært få studier støtter bruk av 5htp for angst. 5HTP ble funnet å være beskyttende mot karbondioksid-indusert panikkanfall. En studie sammenlignet 5HTP og reseptbelagte medisiner klomipramin for angst. Clomipramine er en trisykliske antidepressiva brukes for behandling av tvangslidelser (OCD). 5HTP ble funnet å være noe effektiv i å redusere angst symptomer, men ikke så effektiv som klomipramin.

undertrykke appetitt

Igjen, 5HTP øker serotoninnivået. Dette er kjent for å redusere cravings av sult, spesielt for mat som er høy i karbohydrater. En rekke studier har vist 5HTP potensiale til å redusere cravings for karbohydrater. Dette er gunstig for alle som er ute etter å gå ned i vekt, eller på en diett. Det kan også være nyttig for folk som trener eller som ønsker å bygge muskler.

Opprettholde sunn søvn

Når du tar 5HTP, blir kroppen din 5HTP til melatonin. Melatonin er den sovende hormon som kroppen produserer for å regulere søvnmønster. Enkelt sagt, tilsvarer mer melatonin bedre søvn.

Nå, dette er din tid til å få alle fordelene ved 5htp. Du kan kjøpe produktet med spesiell 5HTP bare på den offisielle sertifisert leverandør. Hvorfor? Det er det eneste stedet å få det beste produktet med høy kvalitet. Du kan ikke også få falske supplement når du kjøper på den offisielle nettsiden, som er i EvolutionSlimming. Dette EvolutionSlimming er den eneste offisielle leverandør fra produsenten direkte. Du kan gå til nettstedet via lenken som vi gir. Sørg for at du får klarert og garantert produkt fra leverandør.