Topp 4 5htp fördelar du kan få från tillägget för hälsan

Många människor tar ett tillägg med 5HTP. Det har många fördelar. Läs den här artikeln för att veta de bästa 5HTP fördelar som du kan få.

Detta 5HTP används ofta för att hjälpa till med fetma (bantning), PMS, migrän, depression, ångest, sömnlöshet och beroendeframkallande beteende. 5 HTP ökar produktionen av serotonin. Serotoninnivåerna i nervsystemet är avgörande för så många aspekter av vårt dagliga liv. Serotonin är ansvarig för känslor av välbefinnande, tillfredsställelse och normal sömnmönster. Fetma, PMS, migrän, depression, ångest, sömnlöshet, och beroendeframkallande beteende är allt förknippat med låga nivåer av serotonin. Tja, här är de bästa 5HTP fördelar som du kan ta tillägget.

För humör och energi

5HTP, DHEA och fenylalanin kan kombinera synergistiskt för dem som behöver förbättra stämningen samtidigt öka energi. Tillsammans är de särskilt användbart för att motverka åldersrelaterad nedgång. Det kommer att påverka nästan alla över 30 år gammal av hormonet DHEA och signalsubstanserna serotonin och noradrenalin. 5htp och fenylalanin är respektive prekursorer.

5HTP för ångest

Mycket få studier stöder användningen av 5HTP för ångest. 5HTP befanns vara skyddande mot koldioxidframkallad panikattacker. I en studie jämfördes 5HTP och receptbelagda mediciner klomipramin för ångest. Klomipramin är ett tricykliskt antidepressivt medel som används för behandling av tvångssyndrom (OCD). 5HTP befanns vara ganska effektiva i att reducera ångestsymtom, men inte lika effektivt som klomipramin.

dämpa aptiten

Återigen ökar 5HTP serotoninnivåerna. Detta är känt för att minska suget av hunger, särskilt för livsmedel som innehåller mycket kolhydrater. Ett antal studier har visat 5HTP potential att minska sug efter kolhydrater. Detta är fördelaktigt för alla som är ute efter att gå ner i vikt, eller på en diet. Det kan också vara till hjälp för människor som tränar eller vill bygga muskler.

Upprätthålla sunda sömn

När du tar 5HTP, förvandlar din kropp 5HTP i melatonin. Melatonin är den sovande hormon, som kroppen producerar för att reglera sömn. Enkelt uttryckt, är lika med mer melatonin bättre sömn.

Nu, det här är din tid att få alla fördelar av 5HTP. Du kan köpa produkten med särskild 5HTP bara på den officiella certifierad leverantör. Varför göra? Det är det enda stället att få den bästa produkten med hög kvalitet. Du kanske inte också få falska tillägget när man köper på den officiella hemsidan, som är i EvolutionSlimming. Detta EvolutionSlimming är den enda officiella leverantör från tillverkaren direkt. Du kan gå till webbplatsen via länken som vi tillhandahåller. Se till att du får den betrodda och garanterad produkt från leverantören.