Top natuurlijke Testogen ingrediënten om testosteron te verhogen

Weet je waarom Testogen is zeer effectief voor testosteron booster? Hier zullen we de natuurlijke Testogen ingrediënten geformuleerd verklaren.

Testogen is een premium kwaliteit, wetenschappelijk geformuleerd, natuurlijke testosteron-verhogend supplement. De drievoudige werking recept richt zich op drie verschillende aspecten gezondheid. Deze voordelen voor de gezondheid zijn te stimuleren, te versterken en aan te scherpen. Het is ontworpen om effectief bijdragen tot een verbetering van de spiermassa en krijgen mager spier. Het kan uw lichaam te verbeteren om de productie van testosteron te verhogen en testosteron in het algemeen. Waarom heeft deze Testogen u te helpen effectief en significant? Hier laten wij u de natuurlijke ingrediënten om Testogen formuleren.

Testogen belangrijkste booster componenten zijn de indrukwekkende hoeveelheden van D-Asparaginezuur en Tribulus Terrestris. Het heeft de toevoeging profiteert van een uitgebreide line-up van premium support ingrediënten zoals fenegriek en Panax Ginseng. Er is nog veel meer beschreven in het gedeelte ingrediënten van deze beoordeling.

D-Asparaginezuur

D-Asparaginezuur is een aminozuur regulator, waardoor veroorzaken de afgifte van testosteron hormonen, zoals luteïniserend hormoon. In een studie van NCBI, D-asparaginezuur bevordert de productie van LH en testosteron hormonen in zowel mensen en ratten.

fenegriek

Fenegriek heeft een soortgelijk effect. De antioxiderende eigenschappen van het ingrediënt aanval vrije radicalen die kunnen interfereren met uw vermogen om testosteron en energie niveaus te produceren.

Tribulus Terrestris

Dit is een plantaardige ingrediënt dat Saponinen bevat. Hieruit bleek op natuurlijke testosteron stimuleren, wat leidt tot spiergroei, verbeterde atletische prestatie en krachttoename.

Ginseng Extract (Panax)

Panax ginseng is een fabriek waar zijn wortels worden gebruikt om medicijnen te maken. Het kruid is een bekende afrodisiacum, dat is de reden waarom het soms wordt genoemd als mens root. Als libido stimulator, kan Panax ginseng helpt uw ​​seksuele prestaties te verbeteren en zal u helpen bij het verkrijgen van een sterke erecties

Zink

De som van zink helpt regelmatige testosteron niveaus in het lichaam. De voordelen zijn eiwitsynthese, spiergroei en spierherstel.

Selenium

Selenium is een spoor mineraal dat antioxiderende eigenschappen heeft. Studies hebben aangetoond dat selenium supplementen kunnen helpen de kans op ontwikkeling prostaatkanker. Bovendien zijn aandoeningen zoals HIV, de ziekte van Crohn en andere alle geassocieerd met lage selenium.

Vitamine B2, B5 en B6

Deze B-vitaminen helpen het lichaam bij het omzetten van koolhydraten in glucose. Het is belangrijk te onthouden dat glucose is je lichaam de werkelijke brandstof en wordt verbrand om energie op te wekken. Ze bovendien helpen metaboliseren eiwitten en vetten.

U vindt er ook meer ingrediënten van de Testogen. Ze zijn allemaal natuurlijk. Om alle voordelen van deze Testogen formule te krijgen, kun je het kopen alleen op de officiële website. Op de officiële website direct te bezoeken, kunt u op de onderste link hier. Het zal u helpen om snel te buigen in hun officiële website van de fabrikant.