Top naturlige Testogen ingredienser til at øge testosteron

Ved du, hvorfor Testogen er meget effektiv til testosteron booster? Her vil vi forklare de naturlige Testogen ingredienser formuleret.

TestoGen er en præmie kvalitet, videnskabeligt formuleret, naturlige testosteron øge supplement. Dens triple action opskrift rettet mod tre forskellige sundhedsmæssige aspekter. Disse sundhedsmæssige fordele er at stimulere, styrke og skærpe. Den er designet til at hjælpe effektivt at øge muskelmasse og få lean muskel. Det kan forbedre din krop til at øge produktionen af ​​testosteron og øge testosteron niveauer generelt. Hvorfor denne Testogen hjælpe dig effektivt og væsentligt? Her vil vi vise dig de naturlige ingredienser til at formulere Testogen.

TestoGen vigtigste booster komponenter er de imponerende mængder af D-asparaginsyre og Tribulus terrestris. Det har den tilføjelse fordele fra en omfattende lineup af premium support ingredienser såsom Bukkehorn og Panax Ginseng. Der er meget mere beskrevet i afsnittet denne anmeldelse ingredienser.

D-asparaginsyre

D-asparaginsyre er en aminosyre regulator, som hjælper inducerer frigivelse af testosteron hormoner, herunder luteiniserende hormon. I en undersøgelse af NCBI, D-asparaginsyre øger produktionen af ​​LH og testosteron hormoner i både mennesker og rotter.

Bukkehorn

Bukkehorn har en lignende effekt. De antioxidant egenskaber af de ingredienser angreb frie radikaler, der kan forstyrre din evne til at producere testosteron og energi niveauer.

Tribulus terrestris

Dette er en plante-baseret ingrediens, der indeholder saponiner. Disse har vist sig at stimulere naturligt testosteron, hvilket fører til muskelvækst, forbedret atletisk ydeevne og øget styrke.

Ginseng ekstrakt (Panax)

Panax ginseng er en plante, hvor rødderne bruges til at lave lægemidler. Denne urt er et kendt elskovsmiddel, hvilket er grunden til, at det undertiden kaldes som mand root. Som en libido stimulator, kan Panax ginseng hjælpe med at forbedre din seksuelle præstationer og vil hjælpe dig med at få stærke erektioner

Zink

Summen af ​​zink hjælper regelmæssige testosteronniveau i kroppen. Dens fordele omfatter proteinsyntese, muskelvækst, og muskel reparation.

Selen

Selen er et spormineral, der har antioxidant egenskaber. Undersøgelser har vist, at selen kan reducere muligheden for udvikling af prostatacancer. Desuden er tilstande såsom HIV, Crohn sygdom, og andre alle associeret med lave selen.

Vitamin B2, B5, B6 og

Disse B-vitaminer hjælpe kroppen i at konvertere kulhydrater til glukose. Det er vigtigt at huske, at glukose er din krop faktisk brændstof og er brændt for at skabe energi. De desuden bidrage metabolisere protein og fedt.

Du kan også finde flere ingredienser af den Testogen. De er alle naturlige. For at få alle fordelene ved denne Testogen formel, kan du købe det kun på den officielle hjemmeside. For at besøge den officielle hjemmeside direkte, kan du klikke på nederste link lige her. Det vil hjælpe dig til at omdirigere hurtigt ind i deres officielle hjemmeside for producenten. 

Testogen