Top naturlige prostata forebyggelse du skal købe for hurtigt resultat

Er der nogen naturlig Prostata forebyggelse du kan vælge? Vi vil vise dig nogle af de bedste naturlige behandlinger for at gøre og købe.

Du kan ikke gøre noget ved visse risikofaktorer, såsom genetisk modtagelighed og ældre alder. Du kan dog foretage livsstilsændringer til at reducere dramatisk din risiko for prostatakræft.

Tager kosttilskud er en nem og naturlig strategi for at sænke din risiko for prostatakræft. Nyere forskning har fundet en række kosttilskud, der kan være effektiv. Så lad os tale om de bedste fødevarer og kosttilskud for at forebygge prostatakræft.

Kosttilskud til at sænke din prostatakræft risiko

Følgende kosttilskud er blevet undersøgt over længere perioder. I disse typer af undersøgelser, forskere ser på en gruppe af mennesker over tid. De se, hvilke der udvikler prostatakræft og forsøge at finde ud af, om dem, der ikke udviklede prostatakræft havde højere indtag af visse fødevarer eller kosttilskud.

Af alle de kosttilskud designet til at forynge krop og sind, dem, der er anført nedenfor viser de mest lovende for at sænke risikoen for prostatakræft.

De er bl.a. vitamin D, som også kan nedsætte risikoen for mange former for cancer, bor, som normaliserer calciumregulering, Zink, uden folinsyre, omkring 15 mg. Er alt hvad du behøver, og selen, på omkring 200 mikrogram per dag, anbefales kraftigt.

vitamin E

Vitamin E fungerer som en stærk, fedtopløselig antioxidant i vores celler og væv. Antioxidanter neutralisere virkningerne af frie radikaler, meget reaktive species der oxiderer DNA, proteiner og lipider inde i vores celler, hvilket kan forårsage skade og bidrage til sygdom. Især kan oxidative DNA-skader forårsage mutationer og dermed øge risikoen for visse kræftformer, herunder prostatacancer.

Grøn te

I stedet for kaffe, der vælger en kop grøn te om morgenen kan øge en sundhed og bidrage til et sundere flow. Laboratorium forskning tyder på, at grøn te katekismus kan hæmme væksten af ​​kræftceller. I en klinisk undersøgelse blev det påvist, at disse catechiner var 90% mere effektive i forebyggelsen prostatakræft hos mænd med præmaligne læsioner. Drikke 200 mg grøn te tre gange om dagen giver denne fordel, og det er en nem tilføjelse til nogen dag.

Savpalme

Savpalme viser at have en anti-inflammatorisk virkning på prostata. Mindst én undersøgelse har vist endnu større antiinflammatorisk aktivitet, når Savpalme kombineres med lycopen og selen.

D-vitamin

Som New England Journal of Medicine afklaret, Kræft skyldes ophobning af mutationer i gener, der regulerer celleproliferation. Med andre ord, er kræft hovedsageligt forårsaget af genetiske mutationer, der opstår i løbet af levetiden. Den fascinerende virkning af D-vitamin er, at det beskytter mod kræft som giver os mulighed for at genvinde kontrol over de gener, der regulerer celleproliferation. D-vitamin påvirker mindst 200 humane genes.26 disse gener er ansvarlige for regulering af afgørende betydning aspekter af celler: deres proliferation, differentiering og apoptose.

Anbefalet supplement

I modsætning til receptpligtig medicin, er ProstatePlus designet til at hjælpe naturligt din krop kamp og lindre symptomer forårsaget af en usund prostata på lang sigt. Denne kombination af urteekstrakter hjælper kampen inflammation og forbedrer den generelle sundhed i din prostata. Samlet set ProstatePlus er en førsteklasses produkt til at forbedre din prostata sundhed. Med dette tillæg, kan du endelig mindske din risiko for kræft, erfaring optimal lindring, og nyde en højere livskvalitet. For at bestille og at komme i gang, bare besøge mærke hjemmeside.

Hvor kan det købes

Nu købe ProstatePlus kun n den officielle hjemmeside. Du kan finde linket til højre her for at besøge deres officielle web-butik. Dette er at sikre dig at få den ægte ProstatePlus med høj kvalitet og garanti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>