Top naturliga Testogen ingredienser för att öka testosteron

Vet du varför Testogen är mycket effektiv för testosteron booster? Här kommer vi att förklara de naturliga Testogen ingredienser som formuleras.

TestoGen är en premium kvalitet, vetenskapligt framtagen, naturliga testosteron öka tillägg. Dess Triple Action recept riktar tre olika hälsoaspekter. Dessa hälsofördelar är att stimulera, stärka och skärpa. Den har utformats för att hjälpa effektivt öka muskelmassa och få muskler. Det kan förbättra din kropp att öka produktionen av testosteron och öka testosteronnivåerna överlag. Varför denna Testogen hjälper dig att effektivt och betydligt? Här kommer vi att visa dig de naturliga ingredienser för att formulera Testogen.

TestoGen huvudservokomponenter är de imponerande mängder av D-asparaginsyra och Tribulus terrestris. Det har tillägg nytta av ett omfattande utbud av förstklassiga stöd ingredienser såsom Bockhornsklöver och Panax Ginseng. Det finns mycket mer beskrivs i avsnittet av denna översyn ingredienser.

D-Asparaginsyra

D-asparaginsyra är en aminosyraregulator, som hjälper inducera frisättningen av testosteron hormoner, däribland luteiniserande hormon. I en studie av NCBI, förhöjer D-asparaginsyra produktionen av LH och testosteron hormoner i både människor och råttor.

Bockhornsklöver

Bockhornsklöver har en liknande effekt. De antioxidativa egenskaper hos ingrediens attack fria radikaler som kan störa din förmåga att producera testosteron och energinivåer.

Tribulus

Detta är en växtbaserad ingrediens som innehåller saponiner. Dessa har visat sig stimulera naturligt testosteron, vilket leder till muskeltillväxt, förbättrad prestationsförmågan och öka i styrka.

Ginseng Extract (Panax)

Panax ginseng är en växt där dess rötter används för att göra mediciner. Denna ört är en känd afrodisiakum, vilket är anledningen till att det kallas ibland som man rot. Som en libido stimulator, kan Panax ginseng förbättra din sexuella prestation och kommer att hjälpa dig att få starka erektioner

Zink

Summan av zink hjälper vanliga testosteronnivåer i kroppen. Dess fördelar är proteinsyntes, muskeltillväxt och muskelreparation.

Selen

Selen är ett spårämne som har antioxiderande egenskaper. Studier har visat att selen tillskott kan bidra till att minska risken för prostatacancer utveckling. Dessutom är tillstånd såsom hiv, Crohns sjukdom, och andra som alla är förknippade med låga halten av selen.

Vitamin B2, B5 och B6

Dessa B-vitaminer hjälpa kroppen att omvandla kolhydrater till glukos. Det är viktigt att komma ihåg att glukos är kroppens faktiska bränsle och bränns för att skapa energi. De hjälper dessutom metabolisera protein och fett.

Du kan också hitta fler ingredienser i Testogen. De är alla naturliga. För att få alla fördelar med denna Testogen formel, kan du köpa den bara på den officiella hemsidan. För att besöka den officiella hemsidan direkt, kan du klicka på nedre länken här. Det kommer att hjälpa dig att omdirigera snabbt i deras officiella webbplatsen för tillverkaren.