Top 5HTP uitkering die u kunt nemen van de oorspronkelijke supplement

Bent u het nemen van de pillen met 5HTP? Wat is eigenlijk de beste 5HTP voordeel voor uw gezondheid? Lees dit en je zal de beoordelingen te krijgen.

5HTP (5-HTP) is een van nature voorkomende stof afkomstig van de zaaddozen van de Griffonia simplicifolia, een West-Afrikaanse medicinale plant. Bij mensen is 5HTP onmiddellijk voedingsstof voorloper van de neurotransmitter serotonine (5HT). Dit betekent dat 5HTP omgezet direct in serotonine in de hersenen. Dit is een chemisch bijproduct van het eiwit bouwsteen L-tryptofaan. Het is ook commercieel geproduceerd uit de zaden van een Afrikaanse plant genoemd Griffonia simplicifolia 5HTP wordt gebruikt voor slaapstoornissen. Welnu, hier zijn we uitleggen wat de voordelen van het nemen van 5HTP voor uw gezondheid.

Hulp bij depressie en angst

Sommige onderzoek gedaan naar 5HTP. De resultaten tonen dat het potentieel om te helpen met depressie en mogelijk angst, paniekstoornis, slaapstoornissen en obesitas. 5HTP lijkt dezelfde effecten als SSRI (selectieve serotonine heropnameremmers) antidepressiva. Medicijnen die serotonine te verhogen worden voorgeschreven voor al deze problemen, maar veel mensen geloven 5HTP is een natuurlijke manier om hetzelfde te bereiken.

5HTP voor een betere stemming

Een stemmingsverbeterende formulering die voornamelijk 5HTP, een vorm van vitamine B6 en John waard is ontworpen om leeftijdsgerelateerde serotonine depletie tegen te gaan en algemene stemming te verschaffen. 5HTP is goed ingeburgerd om zijn humeur verbeterende eigenschappen, onder andere voordelen. Het is onderzocht met positieve resultaten voor de behandeling van milde depressie. De werkwijze ervan is niet geheel bekend, maar zij zijn waarschijnlijk anders dan 5HTP.

Depressie

Sommige klinisch onderzoek toont aan dat het nemen van 5HTP via de mond verbetert de symptomen van depressie. Verschillende studies hebben aangetoond dat doses van 150-3000 mg per dag gedurende 2-4 weken symptomen van depressie te verbeteren. Sommige vroege onderzoek toont aan dat 5HTP zo voordelig als een conventionele antidepressivum therapie voor sommige mensen zou kunnen zijn.

5HTP voor de slaap

5HTP supplementen deed het een beetje beter voor slapeloosheid. 5HTP verminderde de tijd die nodig is om te slapen en verminderde het aantal ‘s nachts wakker. Inname 5HTP samen met GABA (gamma-aminoboterzuur), een ontspannende neurotransmitter, verminderde de tijd die nodig was om in slaap te vallen en verhoogde de duur en de kwaliteit van de slaap.

Atkins-dieet om gewicht te verliezen

Klinische studies hebben aangetoond dat aan te vullen met 5HTP levert positieve resultaten in gewichtsverlies, angst en depressie. Het verbetert slaappatronen en vermindert de onbedwingbare trek in koolhydraten in die op koolhydraatarme diëten (zoals het Atkins-dieet). Iedereen die een gewichtsverlies programma vergelijkbaar met het Atkins-dieet kan een verlaging van serotonine ondervinden door het feit dat koolhydraten stimuleren serotonine in het lichaam.

Nu, kunt u deze geweldige supplement met 5HTP alleen maar uit de officiële leverancier. De vertrouwde officiële leverancier van de 5HTP aanvulling het EvolutionSlimming. Ga naar de website via de link hier. Het zal je naar hun officiële website. Dan zal je het beste product, aanbiedingen, en de prijs alleen op de EvolutionSlimming krijgen.