Top 5HTP nytta du kan ta från den ursprungliga tillägget

Tar du piller med 5HTP? Vad är egentligen den bästa 5HTP nytta för din hälsa? Läs det här inlägget och du kommer att få recensioner.

5HTP (5-hydroxitryptofan) är ett naturligt förekommande ämne som härrör från frökapslar av Griffonia simplicifolia, en västafrikansk medicinalväxt. Hos människa är 5HTP den omedelbara näringsgångare till signalsubstansen serotonin (5HT). Detta innebär att 5HTP konverterar direkt till serotonin i hjärnan. Detta är en kemisk biprodukt av proteinet byggsten L-tryptofan. Det är också produceras kommersiellt ur frön från en afrikansk växt som kallas Griffonia simplicifolia 5HTP används för sömnstörningar. Nåväl, här förklarar vi några fördelar med att ta 5HTP för din hälsa.

Hjälp med depression och ångest

Viss forskning har gjorts i 5HTP. Resultaten visar att det har potential att hjälpa till med depression och eventuellt ångest, panikstörning, sömnstörningar och fetma. 5HTP verkar ha samma effekt som SSRI (selektiva serotoninåterupptagshämmare) antidepressiva medel. Receptbelagda läkemedel som höjer serotoninnivåerna är föreskrivna för alla dessa problem, men många tror 5HTP är ett naturligt sätt att åstadkomma samma sak.

5HTP för ökad humör

En stämningshöjande formulering innehållande huvudsakligen 5HTP, en form av vitamin B6, och John värt är utformad för att motverka åldersrelaterad serotoninbrist och för att ge allmänna stämningen förbättring. 5HTP är väl etablerad för sina humörhöjande egenskaper, bland andra fördelar. Det har studerats med positiva resultat för behandling av mild depression. Dess verkningsmekanism är inte helt klarlagda, men de är förmodligen annorlunda än 5HTP.

Depression

Viss klinisk forskning visar att om man tar 5HTP genom munnen förbättrar symptom på depression. Flera studier har visat att doser av 150-3000 mg dagligen i 2-4 veckor kan förbättra symptom på depression. Några tidiga forskning visar att 5HTP kan vara så fördelaktigt som en konventionell antidepressiv behandling för vissa människor.

5HTP för sömn

5HTP kompletterar klarat lite bättre för sömnlöshet. 5HTP minskade den tid som krävs för att få sova och minskade antalet nattliga uppvaknanden. Ta 5HTP tillsammans med GABA (gamma-aminosmörsyra), en avkopplande signalsubstans, minskat den tid det tog att somna och ökade varaktigheten och kvaliteten på sömnen.

Atkins diet för viktminskning

Kliniska studier har visat att komplettera med 5HTP ger positiva resultat i viktminskning, ångest och depression. Det förbättrar sömnmönster och minskar kolhydrater cravings hos dem på lågkolhydratkost (såsom Atkins diet). Alla som använder ett viktminskningsprogram som liknar Atkinsdieten kan uppleva en minskning av serotoninnivåerna på grund av det faktum att kolhydrater stimulerar serotonin i kroppen.

Nu kan du få denna enorma komplettera med 5HTP endast från officiell leverantör. Betrodda officiell leverantör av 5HTP tillägg är EvolutionSlimming. Gå till webbplatsen via länken här. Det kommer att omdirigera dig till deras officiella hemsida. Då kommer du att få den bästa produkten, erbjudanden, och pris endast på EvolutionSlimming.