Top 5HTP fordelen du kan ta fra den opprinnelige supplement

Er du tar pillene med 5HTP? Hva er egentlig den beste 5HTP fordel for din helse? Les dette innlegget, og du vil få vurderinger.

5htp (5-hydroxytryptophan) er et naturlig forekommende stoff som utvinnes fra frø pods av Griffonia simplicifolia, en vestafrikansk medisinplante. Hos mennesker er 5HTP umiddelbar næringsstoff forløper til signalstoffet serotonin (5HT). Dette betyr at 5HTP konverterer direkte til serotonin i hjernen. Dette er en kjemisk biprodukt av proteinet byggestein L-tryptofan. Det er også produsert kommersielt fra frøene av en afrikansk plante kjent som griffonia simplicifolia 5HTP brukes for søvnforstyrrelser. Vel, her forklarer vi noen fordeler ved å ta 5HTP for helsen din.

Hjelp med depresjon og angst

Noe forskning har blitt gjort til 5HTP. Resultatene viser at det har potensiale for å hjelpe til med depresjon og muligens angst, panikklidelse, søvnforstyrrelser og fedme. 5HTP synes å ha samme effekt som SSRI (selektive serotonin reopptakshemmere) antidepressiva. Reseptbelagte legemidler som øker serotoninnivået er foreskrevet for alle disse problemene, men mange tror 5HTP er en naturlig måte å oppnå det samme.

5HTP for forbedret humør

En stemning fremmende preparat inneholdende først og fremst 5HTP, en form for vitamin B6, og John verdt er utformet for å motvirke aldersrelatert serotonin uttømming og for å tilveiebringe generell stemning forbedring. 5HTP er godt etablert for sine humørforbedrende egenskaper, blant andre fordeler. Det har blitt studert med positive resultater for behandling av mild depresjon. Dens virkningsmekanismer er ikke klart forstått, men de er nok annerledes enn 5HTP.

Depresjon

Noen kliniske undersøkelser viser at det å ta 5HTP gjennom munnen bedrer symptomer på depresjon. Flere studier har funnet at doser på 150-3000 mg daglig i 2-4 uker kan forbedre symptomer på depresjon. Noe tidlig forskning viser at 5htp kan være så gunstig som en vanlig antidepressiv behandling for noen mennesker.

5HTP for søvn

5htp kosttilskudd gikk litt bedre for søvnløshet. 5HTP redusert tiden det tar å få sove og redusert antall nattlige oppvåkninger. Tar 5HTP sammen med GABA (gamma-aminosmørsyre), en avslappende nevrotransmitter, redusert tiden det tok å sovne og økt varighet og søvnkvalitet.

Atkins dietten for vekttap

Kliniske studier har vist at supplere med 5HTP gir positive resultater i vekttap, angst og depresjon. Det forbedrer søvnmønster og reduserer karbohydrat cravings i de på lav karbohydrat dietter (som Atkins Diet). Alle som bruker et vekttap program som ligner på Atkins Diet kunne få en reduksjon i serotoninnivået på grunn av det faktum at karbohydrater stimulere produksjon serotonin i kroppen.

Nå kan du få denne awesome supplere med 5HTP bare fra den offisielle leverandøren. Den pålitelige offisiell leverandør av 5htp supplement er EvolutionSlimming. Gå til nettsiden via lenken her. Det vil omdirigere deg til deres offisielle nettsted. Deretter vil du få det beste produktet, tilbud og pris bare på EvolutionSlimming.