Top 5HTP fordel kan tage fra den oprindelige supplement

Tager du pillerne med 5htp? Hvad er egentlig den bedste 5htp fordel for dit helbred? Læs dette indlæg, og du vil få anmeldelser.

5htp (5-hydroxytryptophan) er et naturligt forekommende stof, der stammer fra frø bælg af Griffonia simplicifola, en vestafrikansk lægeplante. Hos mennesker 5HTP er den umiddelbare næringsstof forløber for neurotransmitteren serotonin (5HT). Det betyder, at 5HTP konverterer direkte til serotonin i hjernen. Dette er et kemisk biprodukt af proteinet byggeblok L-tryptophan. Det er også fremstilles kommercielt af frøene fra en afrikansk plante kendt som Griffonia simplicifolia 5HTP anvendes til søvnforstyrrelser. Nå nu, her forklarer vi nogle fordele ved at tage 5htp for dit helbred.

Hjælp til depression og angst

Nogle undersøgelser er blevet udført i 5htp. Resultaterne viser, at det har potentiale til at hjælpe med depression og muligvis angst, panikangst, søvnforstyrrelser og fedme. 5htp synes at have de samme virkninger som SSRI (selektive serotoningenoptagshæmmere) antidepressiva. Receptpligtig medicin, som øger serotonin niveauer er ordineret til alle disse problemer, men mange mennesker tror 5htp er en naturlig måde at opnå det samme.

5htp til forbedret humør

En stemning-styrke formulering indeholdende primært 5htp, en form for vitamin B6, og John værd er designet til at modvirke aldersrelaterede serotonin udtømning og give generelle stemning ekstraudstyr. 5htp er veletableret for sine humør-styrke egenskaber, blandt andre fordele. Det er blevet undersøgt med positive resultater for behandling af mild depression. Dens virkningsmekanismer er ikke klart forstået, men de er formentlig anderledes end 5htp.

Depression

Nogle kliniske undersøgelser viser, at tage 5htp gennem munden forbedrer symptomer på depression. Flere undersøgelser har vist, at doser på 150-3000 mg dagligt i 2-4 uger kan forbedre symptomer på depression. Nogle tidlige forskning viser, at 5htp kunne være så gavnligt som en konventionel behandling antidepressiv for nogle mennesker.

5htp til søvn

5HTP kosttilskud klarede sig lidt bedre for søvnløshed. 5htp faldt den nødvendige tid til at komme til at sove og faldt antallet af natlige opvågninger. Tager 5HTP sammen med GABA (gamma-aminosmørsyre), en afslappende neurotransmitter, reduceret den tid det tog at falde i søvn og øget varigheden og kvaliteten af ​​søvn.

Atkins Diet for vægttab

Kliniske undersøgelser har vist, at supplere med 5htp giver positive resultater i vægttab, angst og depression. Det forbedrer søvnmønster og reducerer kulhydrat cravings i dem på lav kulhydrat kost (såsom Atkins Diet). Alle, der bruger et vægttab program ligner Atkins Diet kunne opleve et fald i serotonin-niveauet på grund af det faktum at kulhydrater stimulerer produktionen af ​​serotonin i kroppen.

Nu kan du få denne awesome supplere med 5htp kun fra den officielle leverandør. Den betroede officiel leverandør af 5htp tillægget er EvolutionSlimming. Gå til hjemmesiden via linket her. Det vil omdirigere dig til deres officielle hjemmeside. Derefter vil du få det bedste produkt, tilbud, og prisen kun på EvolutionSlimming.