Top 5HTP előny lehet venni az eredeti kiegészítő

Szed a tabletták 5HTP? Mi valójában a legjobb 5HTP előny az egészségre? Olvasd el ezt a bejegyzést, és akkor kap a vélemények.

5HTP (5-hidroxi-triptofán) egy természetben előforduló anyag származó mag hüvely Griffonia Simplicifolia, egy nyugat-afrikai gyógynövény. Emberben 5HTP az azonnali tápanyag prekurzor a neurotranszmitter szerotonin (5HT). Ez azt jelenti, hogy 5HTP alakítja közvetlenül szerotonin az agyban. Ez egy kémiai melléktermék a fehérje építőelem L-triptofán. Az is elő kereskedelemben a magokat egy afrikai növény ismert Griffonia Simplicifolia 5HTP használják alvászavarok. Nos, itt magyarázni egyes előnyök figyelembe 5HTP az egészségre.

Segítség a depresszió és a szorongás

Néhány kutatás végeztek az 5HTP. Az eredmények azt mutatják, hogy rendelkezik a potenciális, hogy segítsen a depresszió és esetleg szorongás, pánik-rendellenesség, alvási rendellenességek és az elhízás. 5HTP úgy tűnik, hogy ugyanaz a hatása, mint az SSRI (szelektív szerotoninvisszavétel-gátlók) antidepresszánsok. A vényre kapható gyógyszerek, amelyek felhívják a szerotonin szint előírt összes ezeket a problémákat, de sokan úgy vélik 5HTP természetes módja annak, hogy ugyanazt a dolgot.

5HTP tökéletesebb hangulat

A hangulatot fokozó készítmény, amely elsősorban 5HTP, egyfajta vitamin B6, és John érdemes úgy tervezték, hogy ellensúlyozza az életkorral kapcsolatos szerotonin kimerülése valamint az általános hangulat fokozása. 5HTP jól megalapozott a hangulat-fokozó tulajdonságai egyéb előnyök mellett. Azt vizsgálták, pozitív eredmények az enyhe depresszió. Hatásmechanizmusa még nem teljesen tisztázott, de valószínűleg más, mint 5HTP.

Depresszió

Néhány klinikai kutatás azt mutatja, hogy a vevő 5HTP szájon javítja a depresszió tüneteit. Számos tanulmány megállapította, hogy a dózisok 150-3000 mg naponta 2-4 hétig javíthatja a depresszió tüneteit. Néhány korai kutatások azt mutatják, hogy 5HTP lehet kedvező, mint a hagyományos antidepresszáns terápia néhány ember számára.

5HTP alvás

5HTP kiegészítők jártak egy kicsit jobban az álmatlanság. 5HTP csökkent a szükséges idő, hogy aludni, és csökkent az éjszakai felébredések számának. Figyelembe 5HTP együtt GABA (gamma-amino-vajsav), pihentető neurotranszmitter csökken az idő telt elaludni és a megnövekedett időtartama és az alvás minőségét.

Atkins diéta fogyás

A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a kiegészítés 5HTP termel pozitív eredményeket a fogyás, a szorongás és a depresszió. Javítja az alvás, és csökkenti a szénhidrát utáni sóvárgás az az alacsony szénhidráttartalmú diéták (mint például az Atkins diéta). Bárki, aki egy testsúlycsökkentő program hasonló az Atkins diéta lehetett tapasztalni csökkentése szerotonin szint annak a ténynek köszönhető, hogy a szénhidrátok serkentik a szerotonin termelését a szervezetben.

Most lehet kapni ezt a fantasztikus kiegészítést 5HTP csak a hivatalos szállítója. A megbízható hivatalos szállítója a 5HTP kiegészítés az EvolutionSlimming. Menj a honlapon keresztül a kapcsolatot itt. Ez a rendszer átirányít a hivatalos honlapon. Akkor, akkor kap a legjobb termék, ajánlatok és árak csak a EvolutionSlimming.