Top 4 beneficii 5htp puteți obține de la supliment pentru sănătate

Mulți oameni iau un supliment cu 5HTP. Ea are multe beneficii. Citiți acest articol pentru a cunoaște beneficiile pe care le 5htp top puteți obține.

Acest lucru este 5HTP utilizat pe scară largă pentru a ajuta cu obezitatea (dieta), sindromul premenstrual, migrene, depresie, anxietate, insomnie și comportament de dependență. 5 HTP creste productia de serotonina. nivelurile de serotonină din sistemul nervos sunt esențiale pentru atât de multe aspecte ale vieții noastre de zi cu zi. Serotonina este responsabil pentru sentimentele de bunăstare, de satisfacție și pentru modele normale de somn. Obezitatea, sindromul premenstrual, migrene, depresie, anxietate, insomnie și comportament dependent, toate au fost asociate cu un nivel scazut de serotonina. Ei bine, aici sunt beneficiile 5htp top pe care le puteți lua supliment.

Pentru starea de spirit și energie

5HTP, DHEA, și fenilalanină pot combina în mod sinergie pentru cei care au nevoie pentru a îmbunătăți starea de spirit în timp ce creșterea de energie. Împreună, ele sunt deosebit de utile în contracararea declinului legat de vârstă. Acesta va afecta doar despre toata lumea de peste 30 de ani de DHEA hormonului si neurotransmitatorilor serotonina si noradrenalina. 5htp și fenilalanină sunt precursorii respectivi.

5HTP pentru anxietate

Foarte puține studii susțin utilizarea de 5HTP pentru anxietate. 5HTP s-a dovedit a fi de protectie impotriva atacurilor de panica induse de dioxid de carbon. Un studiu a comparat 5HTP si clomipramina medicatie baza de prescriptie pentru anxietate. Clomipramina este un antidepresiv triciclic utilizat pentru tratarea tulburării obsesiv-compulsive (TOC). 5HTP s-a dovedit a fi oarecum eficiente in reducerea simptomelor de anxietate, dar nu la fel de eficient ca și clomipramina.

suprima pofta de mancare

Din nou, 5HTP creste nivelul serotoninei. Acest lucru este cunoscut de a reduce pofta de foame, mai ales pentru produsele alimentare care sunt bogate in carbohidrati. O serie de studii au demonstrat 5HTP potențial de a reduce pofta de carbohidrati. Acest lucru este benefic pentru oricine care este în căutarea de a pierde in greutate, sau pe o dieta. Acesta poate fi, de asemenea, de ajutor pentru persoanele care sunt de formare sau în căutarea de a construi musculare.

Menține somn sănătos

Atunci când luați 5HTP, corpul tău se transformă 5htp în melatonina. Melatonina este hormonul de dormit, pe care organismul produce pentru a reglementa tiparele de somn. Pune pur și simplu, mai melatonina este egal cu un somn mai bun.

Acum, acest lucru este timpul pentru a obține toate beneficiile 5htp. Puteți cumpăra produsul cu 5HTP speciale numai pe furnizor oficial certificate. De ce face? Acesta este singurul loc pentru a obține cele mai bune produse cu standarde de înaltă calitate. Este posibil să nu, de asemenea, suplimentul fals atunci când cumpără de pe site-ul oficial, care se află în EvolutionSlimming. Acest lucru EvolutionSlimming este singurul furnizor oficial de la producător direct. Poti sa te duci la site-ul prin link-ul pe care le oferim. Asigurați-vă că veți obține produsul de încredere și garantat de la furnizor.