Top 4 5HTP voordelen die je kunt krijgen van de toeslag voor de gezondheid

Veel mensen nemen een supplement met 5HTP. Het heeft vele voordelen. Lees dit artikel om de top 5HTP voordelen die je kunt krijgen te leren kennen.

Dit 5HTP wordt veel gebruikt om obesitas (dieet), PMS, migraine, depressie, angst, slapeloosheid en verslavend gedrag. 5 HTP verhoogt de productie van serotonine. Serotonine in het zenuwstelsel zijn essentieel voor zoveel aspecten van ons dagelijks leven. Serotonine is verantwoordelijk voor het gevoel van welzijn, tevredenheid en voor de normale slaappatroon. Obesitas, PMS, migraine, depressie, angst, slapeloosheid, en verslavend gedrag zijn allemaal geassocieerd met lage niveaus van serotonine. Nou, hier zijn de top 5HTP voordelen die u het supplement te nemen.

Voor stemming en energie

5HTP, DHEA, en fenylalanine kan synergetisch combineren voor diegenen die het nodig om de stemming te verbeteren, terwijl het stimuleren energie. Samen zijn ze bijzonder nuttig in het tegengaan van de leeftijd gerelateerde daling. Het zal invloed hebben op zowat iedereen meer dan 30 jaar oud van het hormoon DHEA en de neurotransmitters serotonine en noradrenaline. 5htp en fenylalanine zijn de respectievelijke voorlopers.

5HTP voor angst

Zeer weinig studies ondersteunen het gebruik van 5HTP voor angst. 5HTP bleek beschermend tegen kooldioxide veroorzaakte paniekaanvallen te zijn. Een studie vergeleek 5HTP en de voorgeschreven medicatie clomipramine voor angst. Clomipramine is een tricyclisch antidepressivum gebruikt voor de behandeling van obsessief-compulsieve stoornis (OCD). 5HTP bleek enigszins effectief bij het verminderen van symptomen van angst, maar niet zo effectief als clomipramine zijn.

eetlust onderdrukken

Nogmaals, 5HTP verhoogt serotonine. Dit staat bekend om cravings van de honger te verminderen, met name voor voedingsmiddelen die rijk zijn aan koolhydraten. Een aantal studies hebben aangetoond 5HTP potentieel om cravings te verminderen voor koolhydraten. Dit is gunstig voor iedereen die op zoek is om gewicht te verliezen, of op een dieet. Het kan ook nuttig zijn voor mensen die zijn opleiding of op zoek om spier te bouwen zijn.

Handhaaf gezonde slaap

Wanneer u 5HTP nemen, je lichaam verandert de 5HTP in melatonine. Melatonine is het hormoon slapen, die uw lichaam produceert om slaappatroon te reguleren. Simpel gezegd, meer melatonine is gelijk aan een betere slaap.

Nu, dit is uw tijd om alle voordelen van de 5HTP krijgen. U kunt het product met een speciale 5HTP kopen alleen op de officiële gecertificeerde leverancier. Waarom doe? Dat is de enige plek om het beste product met een hoge kwaliteitsnormen te krijgen. Je mag niet ook de nep-supplement bij het kopen op de officiële website, die in EvolutionSlimming. Dit EvolutionSlimming is de enige officiële leverancier van de fabrikant rechtstreeks. U kunt naar de site via de link die wij leveren. Zorg ervoor dat u de vertrouwde en gegarandeerde product te krijgen van de leverancier.