Top 4 5htp fordele, du kan få fra tillæg for sundheden

Mange mennesker tager et supplement med 5htp. Det har mange fordele. Læs denne artikel for at vide de øverste 5htp fordele, du kan opnå.

Denne 5HTP er almindeligt anvendt til at hjælpe med fedme (slankekure), PMS, migræne, depression, angst, søvnløshed og vanedannende adfærd. 5 HTP øger produktionen af ​​serotonin. Serotonin niveauer i nervesystemet er afgørende for så mange aspekter af vores daglige liv. Serotonin er ansvarlig for følelser af velvære, tilfredshed og for normale søvnmønster. Fedme, PMS, migræne, depression, angst, søvnløshed, og vanedannende adfærd er alle blevet forbundet med lave niveauer af serotonin. Nå, her er toppen 5htp fordele, som du kan tage tillægget.

For humør og energi

5htp, DHEA, og phenylalanin kan kombinere synergistisk for dem, der har brug for at forbedre stemningen samtidig øge energi. Sammen er de særligt nyttige i at modvirke aldersrelaterede fald. Det vil påvirke næsten alle over 30 år af hormonet DHEA og neurotransmitterne serotonin og noradrenalin. 5htp og phenylalanin er de respektive forstadier.

5HTP for angst

Meget få undersøgelser understøtter brugen af ​​5htp for angst. 5HTP viste sig at være beskyttende mod kuldioxid-induceret panikanfald. En undersøgelse sammenlignet 5htp og receptpligtig medicin clomipramin for angst. Clomipramin er et tricyklisk antidepressivum anvendes til behandling af obsessiv-kompulsiv sygdom (OCD). 5HTP viste sig at være noget effektive til at reducere angst symptomer, men ikke så effektivt som clomipramin.

undertrykke appetitten

Igen, 5htp øger serotonin niveau. Dette er kendt for at reducere cravings af sult, især for fødevarer, der er høj i kulhydrater. En række undersøgelser har vist, 5htp potentiale til at mindske cravings for kulhydrater. Dette er til gavn for nogen, der ønsker at tabe sig, eller på en diæt. Det kan også være nyttigt for folk, der er under uddannelse eller søger at opbygge muskler.

Opretholde en sund søvn

Når du tager 5htp, din krop vender 5htp til melatonin. Melatonin er den sovende hormon, som kroppen producerer for at regulere sovende mønstre. Kort sagt, mere melatonin lig bedre søvn.

Nu, dette er din tid til at få alle fordelene ved 5htp. Du kan købe produktet med særlig 5htp kun på den officielle certificeret leverandør. Hvorfor gøre det? Det er det eneste sted at få det bedste produkt med høj kvalitet. Du må ikke også få den falske tillæg, når de køber på den officielle hjemmeside, som er i EvolutionSlimming. Denne EvolutionSlimming er den eneste officielle leverandør fra producenten direkte. Du kan gå til webstedet via det link, vi leverer. Sørg for, at du får den tillid og garanteret produkt fra leverandøren.