Top 4 5HTP előnyöket kaphat a kiegészítő egészségügyi

Sok ember veszi a kiegészítést 5HTP. Ez számos előnye van. Olvasd el ezt a cikket tudni tetejére 5HTP előnyöket, meg tudja szerezni.

Ez 5HTP széles körben használják, hogy az elhízás (fogyókúra), PMS, migrén, depresszió, szorongás, álmatlanság és addiktív viselkedés. 5 HTP növeli a termelési szerotonin. Szerotonin szintjét az idegrendszerben elengedhetetlenek, így több szempontból a mindennapi életünkben. Szerotonin felelős érzéseit a jólét, az elégedettség és a normális alvási szokások. Az elhízás, PMS, migrén, depresszió, szorongás, álmatlanság, és addiktív viselkedés már mind járó alacsony szerotonin szint. Nos, itt van a top 5HTP előnyöket, amit megtehetsz a kiegészítést.

Hangulati és az energia

5HTP, DHEA, és fenilalanin össze szinergikusan azok számára, akik, hogy erősíteni kell a hangulat, miközben fellendült energiát. Együtt pedig különösen hasznos ellensúlyozva korfüggő csökkenése. Ez hatással lesz csak a mindenki számára több mint 30 éves a hormon DHEA és a neurotranszmitterek szerotonin és a noradrenalin. 5htp és fenilalanin a megfelelő prekurzor.

5HTP szorongásra

Nagyon kevés tanulmány támogatja a használatát 5HTP szorongás. 5HTP találták, hogy véd a szén-dioxid-indukált pánikrohamok. Az egyik vizsgálatban 5HTP és a vényköteles gyógyszerek klomipramin szorongás. Klomipramin triciklikus antidepresszáns kezelésére használt obszesszív-kompulzív zavar (OCD). 5HTP találtuk, hogy valamivel hatékonyan csökkenti a szorongásos tüneteket, de nem olyan hatékony, mint a klomipramin.

elnyomja az étvágyat

Ismét 5HTP növeli a szerotonin szintet. Ez ismert, hogy csökkenti a sóvárgást az éhség, különösen az élelmiszerek magas szénhidráttartalmú. Számos tanulmány kimutatta, 5HTP csökkenthetik sóvárgást szénhidrátok. Ez előnyös, hogy bárki, aki arra törekszik, hogy lefogy, vagy a diéta. Az is hasznos lehet, hogy az emberek, akik a képzés vagy keres az izomépítés.

Fenntartani az egészséges alvás

Ha veszel 5HTP tested fordul a 5HTP a melatonin. A melatonin az alvás hormon, amely a szervezet által termelt szabályozására alvási mintákat. Egyszerűbben fogalmazva, több melatonin egyenlő jobb alvást.

Most itt az idő, hogy minden előnyét a 5HTP. Meg lehet vásárolni a terméket speciális 5HTP csupán a hivatalos minősítéssel. Miért? Ez az egyetlen hely, hogy a legjobb termék minőségi előírásoknak. Lehet, hogy nem is kap a hamis kiegészítés, ha vásárol a hivatalos honlapján, amely EvolutionSlimming. Ez EvolutionSlimming az egyetlen hivatalos szállító gyártó közvetlenül. Mehetsz a honlapon keresztül a kapcsolatot, amit nyújtanak. Biztosítani kell, hogy kap a megbízható és garantált a termék a kapcsolatot.