Top полза 5HTP можете да вземете от оригиналния добавката

Възможно ли е да приема на таблетките с 5HTP? Какво всъщност е най-добрият 5HTP полза за вашето здраве? Прочетете този пост и ще получите мнения.

5HTP (5-хидрокситриптофан) е естествено вещество, получен от семенници на Griffonia simplicifolia, а от Западна Африка лечебно растение. При хората, 5HTP е незабавно хранителен прекурсор на невротрансмитера серотонин (5НТ). Това означава, че 5HTP превръща директно в серотонин в мозъка. Това е химически продукт на протеин градивен L-триптофан. Той също така се произвежда търговски от семената на африканска растителна известен като Griffonia simplicifolia 5HTP се използва за нарушения на съня. Е, сега, тук можем да обясни някои ползи от приема на 5HTP за вашето здраве.

Помощ с депресия и тревожност

Някои изследвания е било направено в 5HTP. Резултатите показват, че тя има потенциал да помогне с депресия и вероятно тревожност, паническо разстройство, нарушения на съня и затлъстяването. 5HTP изглежда да има същия ефект като SSRI (селективен серотонин инхибитори на обратното захващане) антидепресанти. Лекарства, които повишават нивата на серотонин са предвидени за всички тези проблеми, но много хора вярват 5HTP е естествен начин да се постигне едно и също нещо.

5HTP за повишено настроение

Съставът на повишаващи настроението, съдържаща предимно 5HTP, форма на витамин В6, и Джон на стойност има за цел да се противодейства на свързана с възрастта изчерпване на серотонин и да осигурят обща подобряване на настроението. 5HTP е добре установена за своите настроението стимулиращи свойства, наред с другите ползи. Той е изследван с положителни резултати за лечение на лека депресия. механизми на действие не са изяснени напълно, но те вероятно са различни от 5HTP.

депресия

Някои клинични изследвания показват, че приемането на 5HTP от устата подобрява симптомите на депресия. Няколко проучвания са установили, че дози от 150-3000 мг дневно в продължение на 2-4 седмици може да подобри симптомите на депресия. Някои ранно изследване показва, че 5HTP може да е толкова полезно, тъй като конвенционален антидепресант терапия за някои хора.

5HTP за сън

5HTP добавки се представиха малко по-добре за безсъние. 5HTP намалява времето, необходимо за да заспи време и намалява броя на събужданията през нощта. Като 5HTP заедно с GABA (гама-аминомаслена киселина), релаксиращ невротрансмитер, намалява времето, необходимо, за да заспи и увеличава продължителността и качеството на съня.

Аткинс диета за отслабване

Клиничните изпитвания са показали, че допълването с 5HTP води до положителни резултати в загуба на тегло, тревожност и депресия. Той подобрява съня и намалява въглехидрати глад в тези с ниски въглехидрати диети (като Аткинс диета). Всеки, с програма за загуба на тегло, подобен на Atkins диета може да се опита намаляване на нивата на серотонин се дължи на факта, че въглехидратите стимулират образуването на серотонин в организма.

Сега, можете да получите тази страхотна добавка с 5HTP само от официален доставчик. Довереният официален доставчик на притурката за 5HTP е EvolutionSlimming. Отиди в сайта чрез връзката тук. Тя ще ви пренасочи към официалния им сайт. След това, вие ще получите най-добрия продукт, оферти, и цената само на EvolutionSlimming.