Top όφελος 5HTP μπορείτε να πάρετε από το αρχικό συμπλήρωμα

Είσαι παίρνετε τα χάπια με 5HTP; Τι είναι πραγματικά το καλύτερο όφελος 5HTP για την υγεία σας; Διαβάστε αυτό το post και θα πάρετε τα σχόλια.

5HTP (5-υδροξυτρυπτοφάνη) είναι μια φυσική ουσία που προέρχεται από τους λοβούς του σπόρου της Griffonia simplicifolia, μια Δυτικής Αφρικής φαρμακευτικό φυτό. Στον άνθρωπο, 5HTP είναι ο άμεσος πρόδρομος θρεπτικό με το νευροδιαβιβαστή σεροτονίνη (5ΗΤ). Αυτό σημαίνει ότι 5HTP μετατρέπει απ ‘ευθείας εντός σεροτονίνης στον εγκέφαλο. Αυτό είναι ένα χημικό υποπροϊόν της πρωτεΐνης δομικό L-τρυπτοφάνη. Παράγεται επίσης εμπορικά από τους σπόρους του αφρικανικού φυτού γνωστή ως Griffonia simplicifolia 5HTP χρησιμοποιείται για τις διαταραχές του ύπνου. Καλά τώρα, εδώ θα εξηγήσουμε κάποια οφέλη από τη λήψη 5HTP για την υγεία σας.

Βοηθήσει με την κατάθλιψη και το άγχος

Κάποια έρευνα έχει γίνει σε 5HTP. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι έχει δυνατότητες για να βοηθήσει με την κατάθλιψη και το άγχος, ενδεχομένως, διαταραχή πανικού, διαταραχές του ύπνου και της παχυσαρκίας. 5HTP φαίνεται να έχει τα ίδια αποτελέσματα με SSRI (Selective επαναπρόσληψης σεροτονίνης αναστολείς) αντικαταθλιπτικά. Τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που αυξάνουν τα επίπεδα της σεροτονίνης που προβλέπονται για όλα αυτά τα προβλήματα, αλλά πολλοί άνθρωποι πιστεύουν 5HTP είναι ένας φυσικός τρόπος για να επιτευχθεί το ίδιο πράγμα.

5HTP για βελτιωμένη διάθεση

Ένα σκεύασμα διάθεση-ενίσχυσης που περιέχουν κυρίως 5HTP, μια μορφή βιταμίνης Β6, και John αξίζει να είναι σχεδιασμένο για να αντισταθμίσει την εξάντληση της σεροτονίνης σχετίζονται με την ηλικία και την παροχή γενικών βελτίωση της διάθεσης. 5HTP είναι καθιερωμένη για ακίνητα διάθεση-ενίσχυσης του, μεταξύ άλλων παροχών. Έχει μελετηθεί με θετικά αποτελέσματα για τη θεραπεία της ήπιας κατάθλιψης. μηχανισμοί δράσης δεν είναι απολύτως κατανοητή, αλλά είναι μάλλον διαφορετική από 5HTP.

Κατάθλιψη

Μερικά κλινική έρευνα δείχνει ότι η λήψη 5HTP από το στόμα βελτιώνει τα συμπτώματα της κατάθλιψης. Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι δόσεις 150-3000 mg ημερησίως για 2-4 εβδομάδες μπορεί να βελτιώσει τα συμπτώματα της κατάθλιψης. Η αρχική έρευνα δείχνει ότι 5HTP θα μπορούσε να είναι εξίσου ωφέλιμη με μια συμβατική αντικαταθλιπτική θεραπεία για μερικούς ανθρώπους.

5HTP για τον ύπνο

συμπληρώματα 5HTP τα πήγε λίγο καλύτερα για την αϋπνία. 5HTP μειώθηκε ο χρόνος που απαιτείται για να τους πάρει ο ύπνος και μείωσε τον αριθμό των νυχτερινές αφυπνίσεις. Λαμβάνοντας 5HTP μαζί με GABA (γ-αμινοβουτυρικό οξύ), ένα χαλαρωτικό νευροδιαβιβαστή, μείωσε το χρόνο που χρειάστηκε για να κοιμηθείτε και να αυξηθεί η διάρκεια και η ποιότητα του ύπνου.

Δίαιτα Atkins για την απώλεια βάρους

Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι η συμπλήρωση με 5HTP παράγει θετικά αποτελέσματα στην απώλεια βάρους, άγχος και κατάθλιψη. Βελτιώνει τις συνήθειες ύπνου και μειώνει τους πόθους υδατανθράκων σε άτομα με χαμηλό σε υδατάνθρακες δίαιτες (όπως η δίαιτα Atkins). Οποιοσδήποτε χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους παρόμοια με την δίαιτα Atkins θα μπορούσε να βιώσουν μια μείωση στα επίπεδα της σεροτονίνης, λόγω του γεγονότος ότι οι υδατάνθρακες διεγείρουν την παραγωγή της σεροτονίνης στο σώμα.

Τώρα, μπορείτε να πάρετε αυτό το φοβερό συμπλήρωμα με 5HTP μόνο από τον επίσημο προμηθευτή. Η αξιόπιστη επίσημος προμηθευτής του συμπληρώματος 5HTP είναι η EvolutionSlimming. Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα μέσω του συνδέσμου εδώ. Θα σας ανακατευθύνει στο επίσημο site τους. Στη συνέχεια, θα έχετε το καλύτερο προϊόν, προσφορές και τιμές μόνο για το EvolutionSlimming.