Tillskott av testosteron för kvinnor: hur fungerar det?

Tillskott av testosteron är faktiskt inte bara för manlig utan också kvinnor. Vilken är den bästa tillskott av testosteron för en kvinna?

Testosteron substitutionsterapi. Det är ett hett ämne inom sjukvården just nu, tillsammans med hormonterapi i allmänhet. Vila nära toppen av debatten är användningen av testosteron tillskott för kvinnor. Hos kvinnor kan testosteron kopplas till sexlusten. Men för kvinnor, är intresset för sex mycket mer komplicerat än bara testosteronnivåer. Så, vad är det bästa testosteron tillägg för en kvinna?

Varför kvinnor behöver testosteron

Testosteron är ett av fem klasser av steroidhormon och tillhör androgen familjen. Det är också klassas som en sterol i att det är en lipid syntetiseras av kolesterol. Medan det produceras i testiklarna hos hannar, hos kvinnor, är det som produceras i äggstockarna och binjurarna.

Även om du kanske tänker på testosteron som lika “manliga” hormon, är det ett viktigt hormon för kvinnor också. Det hjälper till att reglera ägglossning, bistår i utvecklingen av puberteten och ökar libido.

Testogen: tillskott av testosteron för kvinnor

TestoGen ökar din naturliga produktion av testosteron. Testosteron, det försvinner snabbt att du känner dig gammal innan tiden. Använda TestoGen kommer vända, höja dina testosteronnivåer för att ge dig många fördelar.

Denna produkt, enligt tillverkaren, är en naturlig testosteron booster som har den starkaste, mest effektiva blandning av naturliga ingredienser på marknaden för att förbättra testosteronnivåer.

Produktkvalitet Testogen

Som så mycket tillägg bedrägeri har funnits på marknaden, och som kvaliteten är så viktigt att upphandla resultat, vi alltid vilja börja kött och potatis del av min recension med en snabb diskussion om kvalitet. Sedan början av 2010 tid har amerikanska FDA krävs kosttillskottsföretag att följa god tillverkningssed (GMP). Dessa standarder är inte verkställs av FDA, intressant nog, med företag som förväntas att själv reglera.

Hur Testogen arbeta för tillskott av testosteron för en kvinnlig?

Stimulerar libido till nya höjder och njuta av toppresta i sovrummet. Det är inte bara kvinnor som är för trött eller “har en huvudvärk” några nätter. Låter det här som du? Få mojo tillbaka med TestoGen!

Säg adjö till att kroppsfett som är svår att flytta. Ökad testosteron från att ta TestoGen bidrar till att minska kroppsfett och skärper kropp och själ. Du kommer att få mer motivation i en mer muskulös kropp!

Detta är trevlig tid att besöka den officiella hemsidan. Att veta den exakta Testogen tillägg, måste du besöka om URL-länk här. Det kommer att omdirigera dig till deras officiell leverantör hemsida. Nu, köpa Testogen att öka din testosteron hormon hos kvinnor.