Testosteron tillæg for kvinder: hvordan fungerer det?

Testosteron supplement er faktisk ikke kun for mandlige, men også kvinder. Hvad er den bedste testosteron supplement for en kvinde?

Testosteronerstatningsterapi. Det er et varmt emne i sundhedssektoren lige nu, sammen med hormonbehandling i almindelighed. Resting nær toppen af ​​debatten er brugen af ​​testosteron kosttilskud for kvinder. Hos kvinder, kan testosteron være knyttet til sex. Men for kvinder, interesse i sex er meget mere kompliceret end blot testosteron niveauer. Så hvad er den bedste testosteron supplement for en kvinde?

Hvorfor kvinder har brug for testosteron

Testosteron er et af fem klasser af steroidhormon og hører til androgen familien. Det er også klassificeret som en sterol, idet det er et lipid syntetiseres af kolesterol. Mens det er produceret i testiklerne af hanner, hos kvinder, produceres det i æggestokkene og binyrerne.

Selvom du måske tænke på testosteron som værende lige så ‘mandlige’ hormon, det er en vigtig hormon for kvinder også. Det hjælper til at regulere ægløsning, bistår i udviklingen af ​​puberteten og øger libido.

Testogen: testosteron supplement for kvindelige

TestoGen øger din naturlige produktion af testosteron. Testosteron, det forsvinder hurtigt at forlade dig følelsen gammel, før din tid. Brug TestoGen vil vende, hæve din testosteron niveauer til at give dig mange fordele.

Dette produkt, ifølge producenten, er en naturlig testosteron booster, der har den stærkeste, mest effektive blanding af naturlige råvarer på markedet til at forbedre testosteron niveauer.

Produktkvalitet af Testogen

Som så meget supplement bedrageri har eksisteret på markedet, og da kvaliteten er så afgørende for fremskaffelse resultater, vi altid gerne begynde kød og kartofler del af min anmeldelse med en hurtig diskussion om kvalitet. Siden begyndelsen af ​​2010 tid har den amerikanske FDA krævede supplement virksomheder til at overholde god fremstillingspraksis (GMP). Disse standarder er ikke håndhæves af FDA, interessant nok, med virksomheder forventes at selv at regulere.

Hvordan Testogen arbejde for testosteron supplement for en kvinde?

Stimuler din libido til nye højder og nyde den toppræstationer i soveværelset. Det er ikke kun kvinder, der er for træt eller ‘har hovedpine “nogle nætter. Lyder det som dig? Få din mojo tilbage med TestoGen!

Sig farvel til den kropsfedt, der er svært at skifte. Øget testosteron fra at tage TestoGen bidrager til at mindske kropsfedt og skærper krop og sind. Du vil få mere motivation i en mere muskuløs krop!

Det er fornøjelig tid til at besøge den officielle hjemmeside. At kende den nøjagtige Testogen supplement, skal du besøge selvom URL-link lige her. Det vil omdirigere dig til deres officielle leverandør hjemmeside. Nu købe Testogen at øge din testosteron hormon hos kvinder.