Sikker glucomannan supplement til teen du kan købe

Leder du efter glucomannan supplement til teen? Her giver vi detaljerede oplysninger om den populære fedtforbrænder.

Ingen vægttab supplement har vist sig sikker eller effektiv som en behandling for fedme hos børn. Den eneste nonprescription vægttab produkt godkendt af den amerikanske Food and Drug Administration, et lægemiddel, betragtes som sikkert kun for voksne over 18 år er ikke desto mindre en række ikke-godkendte produkter markedsføres som vægttab kosttilskud til børn. Kontakt dit barns læge, før de giver dit barn og urter eller supplement. Kost og motion er de eneste sikre, pålidelige behandlinger for fedme blandt børn.

Glucomannan, fiber

Glucomannan fiber er fremstillet af konjac rod og er i stand til at absorbere vand og fedt i kosten. Taget med vand, glucomannan fiber hjælpemidler vægttab ved at skabe en behagelig følelse af mæthed, undertrykke din appetit og reducere kalorieindtag. Undersøgelser har vist, glucomannan at være en sikker og effektiv måde at tabe sig, især hvis de kombineres med en fedtforbrændende kost og motion planen. Glucomannan minimerer også den metaboliske konsekvenser af måltider ved at nedsætte frigivelsen af ​​mad kalorier i dit system. Dette reducerer insulinresponset, en nøglefaktor i at opretholde en stabil og energigivende stofskifte. Som en opløselig fiber, kan glucomannan bidrage til at styre kolesterol niveauer. Som en bulk-dannende fiber, glucomannan hjælper i korrekt afskaffelse.

Incredible glucomannan fordele

Mens forskningen stadig udvikler sig, og FDA har ikke givet sin godkendelse til enhver glucomannan produktets sundhed eller vægttab krav, er forundersøgelser lovende. I en undersøgelse fra 2007 offentliggjort i British Journal of Nutrition, deltagerne tager en glucomannan og psyllium husk kombination supplement mistet cirka 10 pounds i 16 uger i forhold til 1,7 pounds tabt i placebogruppen. En anden undersøgelse ved hjælp af kun glucomannan viste et gennemsnit på 5,5 pounds tabt over otte uger, uden at foretage andre kost eller livsstilsændringer.

Forskning om glucomannan

I 2004 Dr. Alison Hoppin, en læge og fedme blandt børn ekspert fremlagde adskillige bekymringer til Repræsentanternes Hus vedrørende vægttab kosttilskud til børn som rapporteret. I sit vidnesbyrd, dr Hoppin henvist til de over-the-counter produkt, en børnepool vægttab supplement lavet af glucomannan. Dr. Hoppin bemærker, at fabrikanten undersøgt produktets virkninger som et vægttab støtte. Producenterne hævdede, at glucomannan ekspandere i kroppen, der forårsager vægttab og fornemmelser af fylde. Dr. Hoppin bemærker imidlertid, at glucomannan også kan udløse abdominale kramper og tarmobstruktion. Glucomannan sikkerhed som et vægttab produkt forbliver udokumenterede sælges ikke længere i USA.

Køb bedst Glucomannan supplement til teen

Hvilke fordele kan du forvente, hvis du indtager Glucomannan supplement til teen? Få meget mere at reagere på lige her nu! Proto-Col SlimFizz er også velegnet til at tage med teenagere. Selvfølgelig skal det være baseret på den rette dosering. Du kan købe Proto-Col SlimFizz på den officielle hjemmeside. Den måde er ved at klikke på links lige her. Det vil hjælpe dig omdirigere ind i den officielle hjemmeside for Proto-Col SlimFizz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>