Sådan undgår TurmericPlus bivirkning potentielt opstår

TurmericPlus kan stadig have en begrænsning for nogle tilstand. Denne artikel vil give dig tips til at forhindre TurmericPlus bivirkning.

På trods af dens anvendelse i madlavning i flere tusinde år, gurkemeje fortsætter med at overraske forskere i form af dets vidtrækkende sundhedsmæssige fordele. Mens en gang fokus på anti-inflammatoriske fordele, nedsat kræftrisiko, og støtte til afgiftning, undersøgelser af gurkemeje indtagelse omfatter nu sit potentiale for at forbedre den kognitive funktion, blodsukker balance, og nyrefunktion, samt mindske graden af ​​alvoren i forbindelse med visse former for arthritis og visse fordøjelsesproblemer.

Hvad er TurmericPlus?

er en rhizomatous urteagtige flerårig plante (Curcuma longa) af ingefær familien, Zingiberaceae. Det er hjemmehørende i det sydlige Asien, kræver temperaturer mellem 20 og 30 ° C (68 og 86 ° F) og en betydelig mængde årlige nedbør at trives. Planter er samlet årligt for deres rhizomer og opformeret fra nogle af disse jordstængler i den følgende sæson.

Når de ikke anvendes friske, jordstængler koges i ca. 30-45 minutter og derpå tørret i varme ovne, hvorefter de formales i en dyb-orange-gult pulver, der almindeligvis anvendes som et farvestof og smagsstof i køkkener i Bangladesh, Indien , Indonesien, Iran og pakistanske køkken, især for karryretter, samt til farvning.

Denne krydderi indeholder en aktiv ingrediens kaldet curcumin, som giver den sin underskrift lyse gule farve. Desuden kan curcumin også have anti-inflammatoriske og antioxidant egenskaber. Dr. Oz foreslår også, at gurkemeje hjælper med at rydde ud hjerne-tilstopning proteiner, som kan være effektive til at reducere risikoen for Alzheimer. Fra vægttab, nedsat blodtryk, og kognitive fordele, TurmericPlus er en helt naturlig formel af bioperine og gurkemeje ekstrakt.

Den bivirkning af TurmericPlus

Galdeblære. NIH anbefaler at undgå gurkemeje, hvis du i øjeblikket har problemer med galdeblæren. Hvis du har galdesten eller en galdegang obstruktion, kan gurkemeje få din tilstand forværres.

Graviditet. Gurkemeje bør undgås under graviditet. I henhold til NIH, kan gurkemeje stimulere uterus eller fremme en menstruation. NIH også anbefaler ikke at tage det under amning.

Mave komplikationer. Interferens med antacida medicin er en mulig bivirkning af gurkemeje, ifølge University of Maryland Medical Center. Gurkemeje kan forårsage øget mavesyre hvis de tages med syreneutraliserende lægemidler såsom Tagamet, pepcid, zantac, Nexium, eller Prevacid.

Selvom forskning viser gurkemeje kan være effektiv som en behandling for dårlig mave, kan det forværre gastrisk refluks sygdom. Hvis du har gastroøsofageal reflukssygdom (GERD), er opmærksomme på, hvordan gurkemeje påvirker dig. Ophøre med at tage det, hvis du oplever bivirkninger som forværring reflux.

Anbefal dosering til at forbruge TurmericPlus

Hvad er en passende dosis for at undgå bivirkninger af gurkemeje? Ifølge den medicinske samfund, omkring 2.000 mg er den maksimale mængde af standardiserede gurkemeje curcumin du bør tage pr day.According til University of Maryland Medical Center, er der ingen anbefalede dosis til børn. For voksne er den almindelige anbefalede dosis er 400-600 mg af standardiserede gurkemejepulver 1-3 gange om dagen.

NIH antyder du kan tage op til 500 mg op til 4 gange pr day.According til University of Maryland Medical Center, er der ingen anbefalede dosis til børn. For voksne er den almindelige anbefalede dosis er 400-600 mg af standardiserede gurkemejepulver 1-3 gange om dagen. NIH antyder du kan tage op til 500 mg op til 4 gange om dagen.

Bedste måde at købe TurmericPlus

Oplysningerne på denne artikel, betyder ikke at gøre dig bange i forbrugende TurmericPlus. Næsten alle medicin (eller endog fødevarer) har denne bivirkning ved disse oplysninger, giver vi dig forslag og også advare at stadig få det bedste resultat for TurmericPlus. Så vær ikke bange, holder forbrugende TurmericPlus ved at købe på dette link nedenfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>