Sådan undgår Glucomannan supplere bivirkning

Er der nogen potentiel Glucomannan tillæg bivirkning? Anmeldelserne vil vise svaret tage glucomannan supplement.

I de seneste årtier har glucomannan blevet introduceret til USA og europæiske markeder som tilsætningsstof til fødevarer og kosttilskud. Hvad er glucomannan? Det er en gavnlig, opløselig og fermenterbar kostfiber afledt af roden af ​​konjac plante, der er hjemmehørende i Asien.

Spole frem til i dag og videnskabelige undersøgelser har vist, at supplering med konjac glucomannan kan betydeligt lavere plasmacholesterol, forbedre kulhydratmetabolismen, fremme afføring og fremme en sund kolon.

Er det virkelig arbejde?

At studere mekanismer er altid interessant, men hvad vi virkelig ønsker at vide, er, hvis det her fører til faktiske pounds går tabt.

Heldigvis har vi flere randomiserede kontrollerede forsøg med glucomannan. Disse typer af undersøgelser er guldstandarden af ​​videnskabelige forsøg i mennesker.

I den største, blev 176 raske overvægtige mennesker randomiseret til at indtage enten et supplement med glucomannan eller placebo (en uvirksom pille), mens du er på en kaloriefattig diæt

Anvendelser

Glucomannan er blevet undersøgt for dens virkninger på vægtreduktion, diabetes, forstoppelse, kolesterol, lungecancer og atopiske sygdomme, såvel som dets anvendelse som et præbiotisk. Men der er en mangel på tilstrækkeligt dimensionerede kvalitet kliniske forsøg for at støtte disse anvendelser.

Særlige forholdsregler og advarsler

Graviditet og amning: Der er ikke tilstrækkelig pålidelig information om sikkerheden af ​​at tage glucomannan, hvis du er gravid eller ammer. Bliv på den sikre side og undgå at bruge.

Diabetes: Glucomannan kan forstyrre blodsukkerkontrol. Overvåg blodsukkeret nøje, hvis du har diabetes og bruger glucomannan.

Kirurgi: Glucomannan kan interferere med blodsukkerkontrol under og efter operationen. Stop med at bruge glucomannan mindst 2 uger før en planlagt operation.

Mulige bivirkninger

Glucomannan, ligesom andre former for opløselige fibre, kan forårsage gastrointestinale bivirkninger, når man pludselig øge mængden du indtager. Disse kan omfatte oppustethed, mavesmerter, løs afføring, flatulens og diarré. Mens diarré kan være en bivirkning, betyder det ikke, glucomannan er effektiv til behandling af forstoppelse. En undersøgelse offentliggjort i Clinical Nutrition i August 2011 fandt, at glucomannan ikke var gavnlig til behandling af funktionel forstoppelse hos børn.

Hvordan man undgår bivirkninger

For at undgå de bivirkninger, skal du læse advarslen og advarsler; det vil hjælpe dig med at reducere bivirkningerne. Desuden skal du vælge den rigtige glucomannan supplement. Den testede anbefalede tillæg er det SlimFizz. Dette er oprindeligt fra glucomannan og andre naturlige ingredienser. Du skal købe SlimFizz på den officielle hjemmeside. Du kan vælge det produkt, ved at klikke på linket orden her. Det vil omdirigere dig til den officielle hjemmeside for SlimFizz som bedste glucomannan supplement. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>