Sådan skal du tage glucomannan supplement til at tabe sig markant

Her vil vi vise dig, hvordan man tager glucomannan supplement. Dette tillæg har været meget populære i dag.

Du bør dog vide, hvordan man kan gøre det effektivt. Så lad os læse oplysninger om glucomannan supplement først.

Med så mange kosttilskud til rådighed, kan det få overvældende, hvilken er den bedste til at bruge. Under mange muligheder til rådighed, kan være gavnlig i nogle aspekter, men de ulemper af denne er den forvirring, der kan opleves som et resultat. Mens nogle mennesker ikke har noget imod at tage kosttilskud, der blev foretaget i laboratorier, andre mennesker i stedet for ligesom at vælge alle naturlige stoffer for at hjælpe dem med at styre deres vægt. Der er komfort i stoffer, der produceres fra Jorden. Glucomannan er et sådant stof, at nogle mennesker har henvendt sig til for at bistå dem med at finde den indre, tyndere selv, at de har kæmpet for at gøre set til verden.

Historie glucomannan

Der er ingen mangel på crash kost og kost piller, når det kommer til at tabe hurtigt og nemt. Virksomheder er endda skubbe naturlige kosttilskud, som de hævder vil hjælpe smelte væk pounds, som denne hedder Glucomannan. Det er en vandopløselig kostfiber fremstillet fra corm (underjordisk stængel) af den asiatiske plante kendt som konjac. Folk tager det, fordi det sinker fordøjelsen og forsinker optagelsen af ​​glukose fra tarmen. Dette supplement absorberer også en masse vand, så det svulmer i maven, hvilket giver dig en fuld følelse. Da det er naturligt, folk synes, det er sundt og sikkert.

Sådan skal du tage glucomannan

Der er en hel del måder at få GM til én kost. Første, Konjacmel (aka GM pulver) er tilgængelig fra en række forskellige forhandlere. Men det er ikke ligefrem billige, på omkring $ 18 USD / 500 gram. For det andet, Shirataki (eller shiratake) nudler, som du kan finde i asiatiske købmandsforretninger, kan bruges i traditionelle østasiatiske retter eller som en pasta erstatning. Skyl nudler ud først, da de har en funky lugt, når først ud af pakken.

Du kan også prøve den konjac gel (skære det op i små stykker og serveres med dypning sauce), men det kan være en erhvervet smag / konsistens. For det tredje har vi ikke generelt anbefale GM piller, men en canadisk produkt, som ikke er dårligt, er PGX, der er for det meste GM sammen med natrium alginat, og ak, xanthangummi (og forskellige stabilisatorer). For det fjerde, hvis du får GM-piller, pop kapslerne åben og opløse dem i noget vand først, eller bland dem i nogle flydende fødevarer. Igen, skal sørge for at drikke masser af vand med GM og / eller opløses godt i flydende før indtagelse.

Glucomannan ingredienser og dosering

Det tilrådes at tage 1 gram Glucomannan tre gange dagligt for at have en vis effekt i vægtkontrol. Brugere bliver informeret til at tage dette tillæg 15 minutter før et måltid og med 1-2 glas vand (beløb ikke specificeret). Det er vigtigt at tage med vand, for ellers kan det blive en kvælningsfare. Glucomannan er sin egen substans og ikke består af noget andet.

Hvor skal man købe?

Den bedste glucomannan supplere vi anbefale er Proto-Col SlimFizz. Det er vigtigt at bemærke, hvor du skal købe det originale SlimFizz. Det eneste sikre sted at købe SlimFizz er kun på den officielle hjemmeside. Ja, kan du besøge den officielle hjemmeside fra SlimFizz producenten via linket her. Det vil omdirigere dig til den officielle hjemmeside hurtigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>