Sådan får rabat TurmericPlus: betroet websted for at købe

Nogle gange supplerer forhandler giver en dyr pris for turmericplus. Her vil du få rabat TurmericPlus alvorligt.

Mere end bare et køkken krydderi, gurkemeje, og dets vigtigste forbindelse curcumin har længe haft en vigtig plads i urte wellness traditioner. Gurkemeje / Curcumin supplerer: Lever plantebaserede antioxidanter kaldet curcuminoider, Støtte frie radikaler-kampe antioxidant aktivitet, er tilgængelige i standardiserede formularer og forbedret med sort peber ekstrakt.

Hvad er gurkemeje?

Gurkemeje er en rhizomatous urteagtige flerårig plante (Curcuma longa) af ingefær familien, Zingiberaceae. Det er hjemmehørende i det sydlige Asien, kræver temperaturer mellem 20 og 30 ° C (68 og 86 ° F) og en betydelig mængde årlige nedbør at trives. Planter er samlet årligt for deres jordstængler, og det er formeret fra nogle af disse jordstængler i den følgende sæson.

Når de ikke anvendes friske, jordstængler koges i ca. 30-45 minutter og derpå tørret i varme ovne, hvorefter de formales i en dyb-orange-gult pulver, der almindeligvis anvendes som et farvestof og smagsstof i køkkener i Bangladesh, Indien , Indonesien, Iran og pakistanske køkken, især for karryretter, samt til farvning.

Den ernæring inde Gurkemeje

Den gurkemeje plante, eller Curcuma longa, er en urt nært beslægtet med ingefær. Det dyrkes i tropisk klima hele Asien for sine grundstammer, der leverer den smag og pigmentet af anlægget. Grundstammerne, som vokser under jorden, men er mere af et skaft end en sand rod kan formales til en pasta eller tørres og formales til et pulver.

Gurkemeje indeholder betacaroten, ascorbinsyre (C-vitamin), calcium, flavonoider, fiber, jern, niacin, kalium, zink og andre næringsstoffer. Men det kemiske stof i gurkemeje knyttet til sine mest kapret sundhedsmæssige virkninger er curcumin.

De største fordele ved gurkemeje

Voksende tyder på, at gurkemeje kan hjælpe med at beskytte mod Alzheimers. Hovedbestanddelen af ​​gurkemeje, curcumin, synes at blokere udviklingen af ​​Alzheimers sygdom i mus. Undersøgelser af indiske befolkninger, hvis kost er rig på gurkemeje, viser, at priserne på Alzheimers sygdom er meget lav i disse grupper. Mere forskning er nødvendig for at bekræfte eller afkræfte effektiviteten af ​​Gurkemeje mod Alzheimers forebyggelse.

Curcumin fundet i gurkemeje kan også forhindre oxidation af kolesterol, reducere progressionen af ​​aterosklerose og beskytte mod hjerteanfald og slagtilfælde.

Hvor kan man få rabat TurmericPlus

Gurkemeje er tilgængelig i pulveriseret form som en kulinarisk krydderi, og i tabletter og kapsler som lægemidler ekstrakter. Det bør mærkes som standardiserede gurkemejeekstrakt eller forbindelsen, curcumin.

Som gurkemeje ekstrakt bliver meget populær sidst, kan du købe næsten i enhver stor butik eller i apotek i nærheden af ​​dit nabolag. En stor butik og en online butik giver dig forskellige mærke af gurkemeje ekstrakt. Selv produktet er forskellige; nogle gange prisen er meget dyrt. For at få en rabat og den oprindelige turmericplus, kan du købe det i den officielle butik. Bare klik på dette link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>