Sådan får god pris for valleprotein af høj kvalitet supplement

Nogle mennesker kan bruge ekstra penge for at få en god kvalitet af valle proteintilskud. Nu kan du se, hvordan du får en god pris for valle protein.

Selvfølgelig er det ikke forkert, men hvis vi kan få en god pris for valle proteintilskud, hvorfor vi skal tage den dyre produkt.

Valle er den væske, der resterer efter mælken er koaguleret og anstrengt. Det er et biprodukt fra fremstilling af ost eller kasein og har flere kommercielle anvendelser. Sød valle er fremstillet under fremstillingen af ​​osteløbe typer af hård ost ligesom Cheddar eller schweizisk ost. Sur valle (også kendt som sur valle) er et biprodukt produceret under fremstillingen af ​​sure typer mejeriprodukter, såsom hytteost eller anstrengt yoghurt.

Valleprotein formel for bodybuilding

Valleprotein (afledt af valle) ofte sælges som et kosttilskud. Sådanne kosttilskud er især populære i sporten bodybuilding. I Schweiz, hvor osteproduktion er en vigtig industri, er valle, der anvendes som grundlag for kulsyreholdige læskedrikke såsom Rivella og Montino. I Island flydende valle sælges som MYSA.

Valle er den primære ingrediens i de fleste protein pulver, som primært anvendes af sportsfolk og bodybuildere at opnå de nødvendige mængder af protein på daglig basis. Valleprotein har et højt niveau af leucin, en af ​​de tre forgrenet aminosyre, gør den ideel til muskelvækst og reparation. Fra ko mælk, ligesom kvark behandles og senere lavet til ost, valle gennemgår en langvarig vej til at blive den pulver, der fylder hver beholder. Vallen derefter pasteuriseret, ligesom enhver mælk, for at sikre, at ingen skadelige bakterier yngler i væsken. Den opvarmes til 70-80 ° Celsius, indtil det koger og afkøles derefter tilbage ned til 4 °.

Undersøgelser har vist, at denne proces med anvendelse af ekstreme temperaturer eliminerer 99,7% af bakterier. Dernæst skal vallen filtreres, og så er indlæst i en massiv spind af keramiske filtre og rustfrit stål møller. Disse maskiner virker at udskille lactosen samt fedtstofferne, hvilket efterlader en væske med 90% valleprotein. Det næste skridt er størkning af proteinet.

Væsken bringes i en massiv tørretumbler, der anvender varm luft, efterfulgt af kold luft for at adskille alt vandet fra vallen, hvilket efterlader et tørt fast stof. Endelig en højhastigheds-blender blander det nydannede pulver med varianter gerne kakao eller vanilje at maskere den kalkholdig og til tider bitter smag. Dette endelige produkt er ofte blandet med mælk eller vand og indtages til en hurtig servering af 10-40 gram protein

Hvorfor skulle tage ImpactWheyProtein?

Den ImpactWheyProtein er ikke bare brændstof af big-rørige muskel hoveder. Må ikke få os forkert, hvis du får god kvalitet træning i og holde sig til en kost fuld af magert protein, fiber- og vitaminrige grøntsager og frugter, og god kvalitet kulhydrater, og stadig ikke kan se de resultater, du ønsker, valle protein vil hjælpe dig med at få større resultater. Men det er ikke den eneste grund til det skal være en del af din daglige rutine. Vi indsnævret top seks sundhedsmæssige fordele gemt væk i dit badekar af valle.

Sådan får du en god pris for valle proteintilskud

Selvom prisen for ImpactWheyProtein tillæg ikke har væsentlige forskelle, kan promo fra det sted, du køber eller afgiften levering være anderledes. Købe ImpactWheyProtein fra den officielle hjemmeside kan give dig mange promo eller salg på valleprotein produkt. De har også en standard på levering spids, så du ikke behøver at bruge meget omkostninger på det. Se, hvad du venter. Klik på dette link for at levere dig ind i den officielle hjemmeside for ImpactWheyProtein.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>