Sådan får du en Glucomannan supplement oprindeligt på rette sted

Hvad er fordelene ved glucomannan? Vi vil guide dig til at få en Glucomannan supplere med store fordele.

Med nye vægt-tab kosttilskud kommer ud hele tiden, er det svært at vide, hvilke der virkelig arbejde og hvilke der vil ikke gøre dig en tjeneste. Hvor kommer glucomannan (en naturlig fortykningsmiddel) falde på spektret?

Hvad er Glucomannan? Desuden er den fiber supplement til vægttab virkelig den bedste appetitnedsættende? Her er hvad du behøver at vide.

Alle ting om glucomannan supplement

Glucomannan, fra konjac rod, er en form for gavnlig opløselige fiber, der kan forbedre tarm sundhed, blodsukker og lipider, og andre sundhedsmæssige forhold. Det kan også hjælpe dig tabe fedt og holde lean ved at forbedre mæthed og appetit hormoner.

Glucomannanopløsningen fordele

Mens forskningen stadig udvikler sig, og FDA har ikke givet sin godkendelse til enhver glucomannan produkt sundhed eller vægttab krav, er forundersøgelser lovende. I en undersøgelse fra 2007 offentliggjort i British Journal of Nutrition, deltagerne tager en glucomannan og psyllium husk kombination supplement mistet cirka 10 pounds i 16 uger i forhold til 1,7 pounds tabt i placebogruppen. En anden undersøgelse ved hjælp af kun glucomannan viste et gennemsnit på 5,5 pounds tabt over otte uger, uden at foretage andre kost eller livsstilsændringer.

Hvordan Glucomannan hjælpe med vægttab?

Glucomannan er en vandopløselig kostfiber. Ligesom andre opløselige fibre, menes det at fremme vægttab via flere mekanismer. Det har meget lavt kalorieindhold. Det optager plads i maven og fremmer en følelse af oppustethed (mæthed), reduktion af fødeindtagelse ved et efterfølgende måltid.

Det forsinker tømning af maven, der bidrager til øget mæthedsfornemmelse. Ligesom andre opløselige fibre, reducerer absorptionen af ​​protein og fedt.

Bedste Glucomannan supplement

Den bedste glucomannan supplement til at få er Proto-Col SlimFizz. SlimFizz er en brusende vægttab drink, der kan hjælpe dig med at undgå sult cravings. Den kommer i form af tabletter, som du føjer til vand og indeholder kun én ingrediens Glucomannan der er afledt af en naturlig fiber. SlimFizz kan bidrage til en vellykket kaloriefattig diæt, som kan resultere i løbende vægttab. For at tabe 1 lb i vægt, skal du enten brænde 3500 kalorier eller reducere dit kalorieindtag ved det samme niveau i løbet af en periode.

Hvor kan man få en Glucomannan tillæg

Her anbefaler vi dig at købe Proto-Col SlimFizz. Den SlimFizz er en stor glucomannan supplement, du skal købe på den officielle hjemmeside. Hvorfor skulle være på den officielle hjemmeside er for det er garanteret for originalitet. Derfor, for at få præcis originale SlimFizz, skal du købe på det rigtige sted. Klik på linket her. Det vil hjælpe dig til at omdirigere til den officielle hjemmeside for SlimFizz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>