Prostata Kosttilskud bivirkning: er der sikkert en til at tage?

Mange meninger hævder, at prostata supplement altid vil hjælpe. Er der faktisk Prostata kosttilskud bivirkning?

Mænd har snesevis af valg med hensyn til prostata kosttilskud, men hvad vigtigt at huske er, at du får hvad du betaler for. Billige prostata kosttilskud levere billige resultater. Kvaliteten og integriteten af ​​ingredienserne, samt bestanddelsniveauer og klinisk support, er afgørende for at få prostata sundhed resultater, du søger efter. Det er dit helbred: det er dit valg: og du skal sikre, at eventuelle prostata kosttilskud, du overvejer understøttes af de mest up to date klinisk forskning og undersøgelser og give den grad af ingredienser, der kommer til at gøre en positiv forskel for din prostata sundhed.

Forstørret prostata på mænd

For mænd over 40, det mest almindelige prostata problem er forstørret prostata, også kaldet benign prostatahyperplasi (BPH). Som prostata vokser, trykker den på urinrøret, forårsager vandladningsproblemer. Nogle af disse problemer omfatter en hyppig og presserende behov for at urinere og ulejlighed at starte en urin strøm. Selvom du føler du er nødt til at haste til at komme på toilettet, vil du have en svag strøm af urin og en lille mængde urin hver gang du går.

Den følelse, du stadig nødt til at gå, selv når du lige har afsluttet vandladning, vågne op at tisse mere end en gang eller to gange om natten, utæt eller drible urin, og små mængder af blod i din urin. Andre almindelige prostata problemer indbefatter prostatitis, en infektion eller betændelse i prostata, som ofte forårsager smerte eller ubehag.

Medicin og tillæg

Stoffer som finasterid (Proscar) lavere hormonniveauer, krympning prostata og øge urin flow, men kan have bivirkninger, såsom nedsat sexlyst og impotens. Visse højt blodtryk lægemidler kaldet alfa-1 blokkere kan også blive ordineret til at forbedre urinstrøm.

Hvilken behandling er god?

Savpalme er normalt den første linje i terapi mod BPH – i hvert fald af patienter eller deres ægtefæller, vitser Franklin Lowe, MD, MPH, associeret direktør for Institut for urologi på St. Luke / Roosevelt Hospital og formand for American Urological Association komplementær og alternativ medicin udvalget. De fleste patienter tager det, før de kommer til deres urolog kontor for at finde ud af, om de skal tage det. Alligevel mange urologer støtter dens anvendelse til patienter med tidlige, bekymrende symptomer.

Bedste supplement

Den høje anbefaling lægger på ProstatePlus. Dette supplement er lavet af det naturlige plantestoffer herunder Savpalme. ProstatePlus er en fremstillet af 100% naturlige ingredienser, og garanterer derfor fuld sikkerhed og fås uden recept. ProstatePlus er designet til at hjælpe din krop med at bekæmpe naturligt og lindre symptomer forårsaget af en usund prostata på lang sigt. Denne kombination af urteekstrakter hjælper kampen inflammation og forbedrer den generelle sundhed i din prostata.

Hvor skal købe

For at købe den oprindelige ProstatePlus, du bedre til at gå på denne officielle hjemmeside. Grunde, hvorfor du bør bestille på disse officielle sites, er det allerede har en kvalitet certifikat. Dette certifikat vil garantere kosttilskud ernæring og materialet. Købe ProstatePlus fra officielle hjemmeside også giver yderligere fordele såsom rabat eller gratis konsultation. Så hvad gør du vente? Bare klik på dette link for at bringe dig på den officielle hjemmeside for ProstatePlus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>