Om att få bästa 5HTP behandling och förmåner

Har du någonsin hört talas om 5HTP? Tja, är 5HTP behandling som vanligen används för att frigöra ångest, sömnlöshet, vikt, och stressyndrom.

När du mår dåligt humör varje dag, behöver du ett sådant tillägg för att minska den. 5HTP kan vara den bästa för att minska eller kontrollera dina humörsvängningar, inklusive stress och ångest. Ta 5HTP tillägg kan vara en bra behandling för kroppen hälsa såsom kontroll aptit och depression störningar. Därför måste du läsa den här artikeln för att veta exakt användningen av denna 5HTP.

5HTP: vad är det? Vad är det bra för behandling?

5HTP (5-hydroxitryptofan) är en aminosyra som kroppen tillverkar naturligt. Det återfinns inte i livsmedel men skapas från en annan aminosyra, tryptofan. Tryptofan finns i hög protein animaliska livsmedel som kött, fågel, skaldjur, mejeriprodukter och ägg. 5HTP tillskott produceras vanligtvis från Griffonia simplicifolia, en träig afrikansk buske. Denna frön innehåller naturligt 20% 5HTP. I USA är 5HTP säljs som en over-the-counter tillägg för en rad olika tillstånd, inklusive ångest, depression, sömnstörningar, migrän, ADHD, och fibromyalgi.

Det är också en populär viktminskning stöd, eftersom det kan bidra till att minska aptiten. Anledningen 5HTP är potentiellt användbart för så många olika sjukdomar är att, när det intas, blir det omvandlas till två viktiga mästare kemikalier som serotonin och melatonin.

5HTP och depression behandling

På grund av serotonin kända fördelar vid behandling av depression, är 5HTP tros spela möjligen en positiv roll för att lindra symptom på depression. Tillägget roll vid behandling av depression, om någon, är fortfarande under utredning.

Ångest

Bevis på effekterna av 5HTP för ångest är oklart. Tidig forskning visar att ta 25-150 mg 5HTP via munnen dagligen tillsammans med karbidopa tycks minska ångestsymtom hos personer med ångest. Emellertid visar andra tidiga forskning som tog högre doser av 5HTP, 225 mg dagligen eller mer, verkar göra ångest värre. Dessutom tar 60 mg 5HTP dagligen genom venen inte minskar ångest hos personer med panikångest.

aptitundertryckande

Studier på råttor har hittats minskade matintag och viktförlust med administrationen av G. simplicifolia extrakt. En liten (N = 20) klinisk studie utvärderade effekten av extraktet på mättnad bland överviktiga kvinnor. Minskad aptit och en minskning i genomsnittlig BMI demonstrerades vid 4 veckor.

5HTP för Sleep

5HTP kompletterar klarat lite bättre för sömnlöshet. 5HTP minskade den tid som krävs för att få sova och minskade antalet nattliga uppvaknanden.

Om att få 5HTP behandling

Om du vill ta detta tillägg för att få alla fördelarna med behandlingen, är det bättre att köpa på officiella online-butik. Den ursprungliga 5HTP produkt som vi rekommenderar är tillägget från EvolutionSlimming. Detta tillägg är betrodd och kliniskt testad med hjälp av medicinska omdömen och studera. Därför är denna ursprungliga 5HTP från EvolutionSlimming mycket rekommenderas att ta. Klicka på länken för att komma in i deras officiella hemsida nu.