Nemmeste måde at finde en TurmericPlus til din kost supplement

TurmericPlus har så mange fordele for din kost. Denne artikel vil vise dig den nemmeste måde at finde en turmericplus at understøtte din kost.

(Curcuma longa) Rhizomet (underjordisk stængel) af Curcuma longa, et medlem af ingefær familien, giver den gule krydderi gurkemeje. Det har længe været brugt i Indien og Asien som en urtemedicin og mad. Det har også spillet en vigtig rolle i østlige kulturer. Traders indført gurkemeje til Europa i det 13. århundrede, hvor det blev kaldt indisk safran, fordi det så ligner det krydderi safran. Den er ansvarlig for farven på karry retter og amerikansk sennep.

Gurkemeje og dens magt for at få et vægttab

Forskning har vist, at gurkemeje ekstrakter kan sænke blodcholesterolniveauer – især LDL dårligt kolesterol. Det har lipidsænkende egenskaber. Dette kan reducere cholesterolniveauerne og gavne vægttab ved at reducere fedtvæv vægtøgning. Termogenese er en proces, der finder sted, når fedtet er brændt af centralnervesystemet for at opretholde legemstemperatur.

I den nye undersøgelse med titlen, Curcumin inducerer brunt fedt-lignende fænotype i 3T3-L1 og primære hvide adipocytter, koreanske forskere etableret for første gang, at curcumin er stand til at inducere brunfarvning af hvide fedtceller (adipocytter) gennem mindst fire forskellige mekanismer:

Hvordan virker det?

Det virker ved at øge ekspressionen af ​​brunt fedt specifikke gener. Ved at stimulere produktionen af ​​nye mitokondrier, som påvist ved forøget aktivitet af elektrontransportkæden og øget fedtsyreoxidation.

Ved at øge proteinniveauer af hormon-sensitive lipase og p-acyl-CoA-carboxylase, to markører, der spiller en rolle for at øge fedt-nedbrydende processer (lipolyse) og undertrykkelse af nye fedt produktion (lipogenese). Det øger aktiviteten AMP-aktiveret proteinkinase (AMPK). AMPK aktivitet er noget af et cellulært stofskifte hovedafbryderen, der forbedrer metaboliske homeostase, som ofte er ude af balance i overvægtige og fede personer.

Hvorfor skulle finde en TurmericPlus

Gurkemeje har en god sikkerhed rekord – hvilket betyder, at selv ved høje doser, der ikke synes at være toksiske effekter. Der er blot et par undtagelser selvom -turmeric kan øge aktiviteten af ​​galdeblæren, som normalt er en god ting, medmindre du har galdesten, i hvilket tilfælde det vil gøre ondt som en mofo. Ligeledes folk med nyresten skal være forsigtige. ALTID, tjekke med din doc, før du går tilføjer eventuelle tillæg eller ændre din kost. De vil højst sandsynligt være cool med dig tilføje gurkemeje i, men det kan være nødvendigt at justere meds, hvis du har en allerede eksisterende tilstand. Capisce?

Den nemmeste måde at finde en TurmericPlus

Så hvor er den nemmeste måde at finde en TurmericPlus, ingen bedre end blot klikke på dette link og købe fra den officielle hjemmeside? Køb fra officielle hjemmesider giver dig en kvalitet og god pris; du vil også få ekstra fordele såsom rabat og en gratis konsultation. Få handlen ved at finde den originale og garanteret TurmericPlus på den officielle hjemmeside gennem rækkefølgen side lige her. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>