Mest naturlige Testogen ingredienser for å øke testosteron

Vet du hvorfor Testogen er svært effektivt for testosteron booster? Her vil vi forklare de naturlige Testogen ingredienser formulert.

TestoGen er en premium kvalitet, vitenskapelig formulert, naturlig testosteron øker supplement. Dens trippel handling oppskrift er rettet mot tre ulike helsemessige aspekter. Disse helsemessige fordelene er å stimulere, styrke og Sharpen. Det har blitt utviklet for å hjelpe effektivt forbedre muskelmasse og få mager muskel. Det kan forbedre kroppen din til å øke produksjonen av testosteron og øke testosteron nivåer totalt. Hvorfor dette Testogen hjelpe deg effektivt og vesentlig? Her vil vi vise deg de naturlige ingredienser for å formulere Testogen.

TestoGen viktigste booster komponentene er de imponerende mengder D-asparaginsyre og Tribulus terrestris. Det har tillegg drar nytte av et omfattende utvalg av førsteklasses støtte ingredienser som Bukkehornkløver og Panax Ginseng. Det er mye mer som er beskrevet i kapittel om ingredienser i denne anmeldelsen.

D-asparaginsyre

D-asparaginsyre er en aminosyre regulator, som bidrar til å indusere frigjøring av testosteron hormoner, inkludert luteiniserende hormon. I en studie av NCBI, forbedrer D-asparaginsyre fremstilling av LH og testosteron hormoner i både mennesker og rotter.

Bukkehornkløver

Bukkehornkløver har en lignende effekt. Den antioksidantegenskaper av ingrediensen angrep frie radikaler som kan forstyrre din evne til å produsere testosteron og energinivå.

Tribulus terrestris

Dette er et plantebasert ingrediens som inneholder saponiner. Disse har vist seg å stimulere naturlig testosteron, noe som fører til muskelvekst, forbedret sportslig ytelse og økning i styrke.

Ginseng Extract (Panax)

Panax ginseng er et anlegg hvor røttene brukes til å lage medisiner. Denne urten er en kjent afrodisiakum, som er grunnen til at det kalles som mann roten. Som et libido stimulator, kan Panax ginseng bidra til å forbedre din seksuelle ytelse og vil hjelpe deg i å få sterke ereksjoner

Sink

Summen av sink hjelper vanlige testosteronnivået i kroppen. Dens fordeler inkluderer proteinsyntese, muskelvekst, og muskel reparasjon.

selen

Selen er et spor mineral som har antioksidantegenskaper. Studier har vist at selen kosttilskudd kan bidra til å redusere muligheten for prostatakreft utvikling. I tillegg er tilstander som HIV, Crohns sykdom, og andre, alle forbundet med lave nivåer selen.

Vitamin B2, B5 og B6

Disse B-vitaminer hjelper kroppen med å konvertere karbohydrater til glukose. Det er viktig å huske at glukose er kroppens faktiske drivstoff og brennes for å lage energi. De tillegg bidra forbrenne protein og fett.

Du kan også finne flere ingredienser av Testogen. De er helt naturlig. For å få alle fordelene ved denne Testogen formelen, kan du kjøpe den bare på den offisielle nettsiden. For å besøke den offisielle nettsiden direkte, kan du klikke nederst linken til høyre her. Det vil hjelpe deg til å omdirigere raskt inn i deres offisielle nettsiden til produsenten.