Mennyibe kerül a kiegészítést 5HTP kerül hivatalosan?

Mész vásárolni 5HTP kiegészítő? A helyesen megválasztott kiegészítő, 5HTP most könnyű itt speciális 5HTP költség.

Tudod, hogy mennyibe kerül a 5HTP költség? 5HTP egy nagyon jól ismert képlet sok probléma kapcsolatos stressz kiadás, a depresszió, a szorongás, és a súlyvesztés. Ahhoz, hogy vásárolni ezt a terméket különböző. Azonban sokan megveszik csak, hogy a kedvezményt. Itt lesz irányítva, hogy a terméket a hivatalos honlapján. Azonban tudnia kell, hogy az első, amit a 5HTP kiegészítést a célok. Olvasd el ezt a cikket, és fin a vélemények.

Mi 5HTP?

5HTP alakul át a szervezetben az agy szerotonin kémiai hírvivő. Szerotonin az agyban működik, mint egy kémiai hírvivő és befolyásolja a többség a sejtek az agyban, beleértve az alvás, az étvágy, a hangulat és a szexuális vágyat.

5HTP származik Nyugat-afrikai Griffonia Simplicifolia fa, az egyetlen természetes forrás áll rendelkezésre, egy speciálisan kifejlesztett folyamat, amely megtartja annyi hatóanyagot tartalmaz, amennyire csak lehetséges. A kiegészítés ezután körülzárt egy teljesen vegetáriánus cellulóz kapszula, melyek mindegyike 100 mg 5HTP (az aminosav-formában).

Van 5HTP biztonságos?

Mivel ez egy természetesen előforduló vegyület a szervezetben, 5HTP többnyire biztonságos rövid távú használatra (legfeljebb 12 hét). Azonban azok a meglévő emésztőrendszeri problémák óvatosnak kell lenni, és beszéljen egy orvos, a jelentések szerint gyomor-bélrendszeri mellékhatások, beleértve a hányingert, hányást, hasi fájdalom és hasmenés. Továbbá, kerülje ezt a kiegészítést, ha már az antidepresszánsok (például SSRI vagy MAO-gátlók), vagy épp olyan mentális egészségügyi szakember a súlyos depresszió vagy bipoláris zavar. 5HTP már ismert, hogy növeli az öngyilkossági gondolatok.

kölcsönhatások

5HTP növeli az agy kémiai szerotonin nevű. Egyes gyógyszerek a depresszió is növeli a szerotonin. Figyelembe 5HTP együtt ezek a gyógyszerek a depresszió fokozhatja a szerotonin a túl sok és súlyos mellékhatásokat okozhatnak, beleértve a szívproblémák, hidegrázás, és a szorongás. Ne szedje 5HTP ha olyan gyógyszereket szed depresszió.

Hol lehet vásárolni 5HTP ár

5HTP található drogériákban, bioboltokban és online körülbelül $ 10 és $ 20 a palackot. Győződjön meg róla, hogy vizsgálja meg a tiszta 5HTP vagy griffonia Simplicifolia kivonat az üveget. Próbálja meg elkerülni adalékanyagok, töltőanyagok vagy kötőanyagok. Meghozatala előtt, győződjön meg róla, hogy kérje ki orvosa, hogy győződjön meg arról, nincs más dolog, hogy lehet, hogy figyelembe melyek növelhetik a szerotonin szintet negatív módon.

Most meg lehet vásárolni a terméket csak a hitelesített és hivatalos honlapján. Itt a EvolutionSlimming. Az oldalon a hivatalos szállítója a gyártó egy speciális ár a kiskereskedő. Akkor is kap a különleges kedvezményt kínál, amikor a terméket megvásárolja közvetlenül a EvolutionSlimming. Most kattints a linkre. Akkor látogasson el a hivatalos honlapon EvolutionSlimming.