Køb Whey Protein til salg, der absolut virker for din kost

Det kan være nødvendigt at bruge ekstra budget, når de køber den bedste kvalitet supplement. Her viser vi den bedste Whey Protein til salg, der virker helt.

Må ikke bekymre dig om det, er det bedre snarere end du får et yderligere problem senere. Men du kan få den kvalificerede supplere med lave omkostninger, hvorfor ikke. Denne artikel vil hjælpe dig til at købe valleprotein til salg for en lavere pris kosttilskud.

Valleprotein er en blanding af kugleformede proteiner isoleret fra valle, det flydende materiale dannes som et biprodukt ved osteproduktion. Valleprotein er almindeligt markedsføres som et kosttilskud, og forskellige sundhedsanprisninger er blevet tilskrevet det i alternativ medicin samfund. Selvom valleproteiner er ansvarlige for nogle mælkeallergi, de store allergener i mælken er kaseinerne.

Hvordan er Whey protein produceret?

Valle er tilovers, når mælken er koaguleret under processen med osteproduktion. Den indeholder også alt, hvad der er opløselig fra mælk efter at pH er faldet til 4,6 under koagulationsprocessen. Det er en 5% opløsning af lactose i vand, med nogle mineraler og lactalbumin. Fedtet fjernes, og derefter bearbejdet for humane fødevarer. Forarbejdning kan ske ved simpel tørring, eller det relative proteinindhold kan øges ved at fjerne lipider og andre ikke-proteinmaterialer. For eksempel spraytørring efter membranfiltrering separerer proteiner fra valle.

Valle kan denatureres af varme. Høj varme (såsom vedvarende høje temperaturer over 72 ° C er forbundet med pasteurisering) denaturerer valleproteiner. Mens nativt valleprotein ikke aggregat ved tilsætning af løbe eller syrning af mælk, denaturering af valleproteinet udløser hydrofobe interaktioner med andre proteiner og dannelsen af ​​et protein gel. Heat-denatureret valle kan stadig forårsage allergi hos nogle mennesker.

Introduktion den bedste ImpactWheyProtein

MyProtein ImpactWheyProtein er naturligt protein pulver, der kan hjælpe med at opbygge muskelmasse og drive dig tættere på din ideelle fitness-niveau. Først etableret i 2004, MyProtein har solgt proteinpulver i over 50 lande i over et årti, og dens valleprotein er lavet til høje standarder med kun de fineste naturlige ingredienser.

MyProtein ImpactWheyProtein er en organisk protein pulver fremstillet med koncentreret valleprotein. Det er specielt formuleret til at hjælpe med at øge muskelmassen og øge den fysiske ydeevne. Med 82% proteinindhold, er ImpactWheyProtein også pakket fuld af aminosyrer, der kan hjælpe din krop til at forbrænde fedt mere effektivt.

Bedste sted at købe Whey Protein til salg

Den mest anbefalede valle proteintilskud er ImpactWheyProtein. Vi anbefaler dig at købe i den officielle hjemmeside for at finde den oprindelige ImpactWheyProtein. Ikke kun bringe kvalitet og garanti, den officielle hjemmeside giver normalt promo eller salg til den betroede ImpactWheyProtein produkt. Salget giver de starter fra 10% op til 30%. Selvfølgelig vil det være et godt tilbud til dig. Må ikke bange, giver vi den direkte link til at bringe dig der. Bare klik på dette link og nyde den særlige pris der.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>