Køb kollagen piller præmie for din anti-aging, der absolut fungerer

Mange butikker allerede vise kollagen supplement på deres hylde, men er, at det bedste supplement kan vi få? denne artikel vil dele med dig, hvordan du køber kollagen piller præmie for din anti-aging.

Mange af os er supplement brugere. Og ved kosttilskud, jeg tænker ikke kun på multivitaminer. Kosttilskud omfatter ikke blot vitaminer og mineraltilskud som Vitamin B-kompleks og calcium piller, men også naturlægemidler og andre kosttilskud som glucosaminsulfat og lutein-piller. Så hvordan skal man gå om at vælge den rigtige?

Rådfør dig med læge eller apotek

Vi beder ofte læserne til at tale med lægen, men i dette tilfælde, så tal med apoteket, især hvis du tager langsigtede medicin. Naturlægemidler kosttilskud, for eksempel, kan forårsage bivirkninger, når de blandes med receptpligtig medicin eller reducere effektiviteten af ​​et lægemiddel.

For eksempel kan St John urt reducere effektiviteten af ​​p-piller. Nogle andre kosttilskud, ligesom hvidløg, kan forstyrre dit blod størkningsevne noget at huske på, hvis du har en kommende operation planlagt. Disse virkninger kan være livstruende, så du bør altid tale med apoteket, før du starter en ny supplement.

Være en etiket detektiv

Vær LaAll urtekosttilskud skal bære på etiketten navnet på den urt, en komplet liste over ingredienser, der betjener størrelse, aktive ingredienser, beløb, og producenten oplysninger. Hvis du har et valg, vælge naturlige kosttilskud, der bærer USP Verified-logoet. Det betyder, at produktet opfylder standarden sat af amerikanske farmakopé. Er man i tvivl, bør du altid forske mere ved at logge på den kosttilskud Label Database af National Institutes of Health.

I Canada, bør et supplement bære enten et naturligt produkt nummer (NPN) eller en Drug identifikationsnummer (DIN). Det betyder, at produktet lever op til de standarder fastsat af Health Canada bel Detective.

Må ikke købe den billigste eller den dyreste supplement

Kosttilskud behøver ikke at være dyrt at være høj i kvalitet og effektivitet. C-vitamin kan købes for øre om dagen. Men hvis man supplere mærke blandt flere valg af samme varer er 40% billigere end nogen af ​​de andre, der sandsynligvis er en god grund til at du har brug for at undgå at en. Nogle af de billigste kosttilskud har ingredienser i en form, der kan være svært for kroppen at optage.

I valg af fødevarer, er det ikke Du er hvad du spiser, men snarere Du er, hvad mad din krop absorberer. Det samme gælder for kosttilskud. Så se efter supplement typer, der bruger letfordøjelige former af de næringsstoffer, du køber. For eksempel kan den vidunderlige anti-inflammatorisk urt gurkemeje købes i sin standard form til en fjerdedel af prisen på en form kaldet gurkemeje foto nogle med Meriva.

Men forskning viser, at Meriva absorberes op til 10 gange bedre end standard form af gurkemeje. Så den bedste værdi for mængden af ​​gurkemeje, der bliver absorberet i kroppen faktisk kommer fra den højere pris valg. Hvis jeg glæder mig til at gurkemeje som en klinisk undersøgelse bevist næringsstof for at forebygge Alzheimers sygdom 20 år fra nu, vil jeg vælge den Meriva form af gurkemeje for at få den bedst mulige optagelse.

Køb kosttilskud kun på den officielle hjemmeside

Det supplerer produkt som kollagen produkt er meget almindeligt i samfundet. Dette fænomen kan bringe et problem, såsom forfalsket, og også et falsk produkt. Ud over de tip, vi deler ovenfor den anden måde at holde kvaliteten og også originalitet er at købe på de officielle hjemmesider. Officielle sites holde kvaliteten af ​​produktet, fordi de har et sikkerhedscertifikat fra myndigheden; de også holde leveringsservice ved hjælp af en god levering middel. Således bliver din tilfredshed deres prioritet. For at bringe dig til den officielle hjemmeside er meget let; behøver du kun at klikke på dette her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>