Kan man købe TurmericPlus i butikkerne med høj kvalitet?

TurmericPlus har forskellige evner til at beskytte kroppen mod sygdommen populære sidst. Sådan kender kvaliteten af ​​TurmericPlus i butikkerne.

Gurkemeje er et krydderi, der kommer fra gurkemeje plante. Det er almindeligt anvendt i asiatisk mad. Du kender sikkert gurkemeje som den vigtigste krydderi i karry. Den har en varm, bitter smag og bruges ofte til at give smag eller farve karry pulver, sennep, smør og ost. Men roden af ​​gurkemeje bruges også i vid udstrækning til at gøre medicin. Den indeholder en gul-farvet kemisk stof kaldet curcumin, som ofte bruges til farve fødevarer og kosmetik.

Enkel st måde at kontrollere kvaliteten af TurmericPlus

Farve test

Tage en teskefuld gurkemeje pulver i et reagensglas / glaskolbe. Derefter tilsættes nogle dråber koncentreret saltsyre (HCL) i it.If lyserød farve vises med det samme, men forsvinder så efter at tilføje nogle vand gurkemeje har ikke den kunstige farve. Men hvis farven forbliver, det har kunstig farve metanil gul.

Vand test

Tage nogle varmt vand i et klart glas og så drop 1 teskefuld gurkemeje pulver på overfladen. Bare sætte det og lad det gøre sit arbejde – ikke røre. Snart vil du se bidder af gurkemeje pulver bundfældning i bunden af ​​glasset. Så masser af sedimenter afregning også gør vandet grumset. Tjek efter 20 min, hvis du ser sediment i bunden, men vandet er klart gul (ikke uklar). Så er der ingen kridt pulver i gurkemeje. Hvis vandet ser grumset (betyder, at du ikke kan se gennem glasset klart), så er der måske kridt føjes til pulveret.

Kontrollér på etiketten, og dens mad certifikat

Denne ene er et afgørende skridt i at købe rigtige TurmericPlus i butikkerne. Hvordan til at identificere en ægte økologisk gurkemeje mærke? Hvad gør vi, når vi køber andre produkter sige en baby flaske, vi ser for har det ryddet uafhængige kvalitetsstandarder eller ej. Det samme er tilfældet med økologisk gurkemeje også. Det nemmeste du skal gøre, er at se, om det produkt, du har planer om at købe er blevet certificeret som økologisk ved en kendt og ansete tredjepart agentur. For eksempel i USA. Ethvert produkt, som er virkelig organisk får en USDA-certificering. Når USDA certificerer denne producent kan sætte et mærke som det i lige på sit produkt, som kan forsikre dig, at det er afprøvet.

Den betroede sted at købe TurmericPlus

De tips kan hjælpe dig med at undgå det forfalsket gurkemeje produkt. Dets anvendelse til at kontrollere originaliteten af ​​gurkemeje (især gurkemeje pulver). Selv det er lidt anderledes, gurkemeje kosttilskud skal også være tjekke, før du køber. Du har brug for, at for at undgå de forfalskede kosttilskud. Det bedste sted at købe TurmericPlus er på denne officielle hjemmeside, det er meget nemt; skal du blot klikke på dette link for at bringe dig der.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>