ingrediente naturale testogen Top pentru a stimula testosteron

Știi de ce testogen este foarte eficient pentru rapel de testosteron? Aici vom explica ingredientele testogen naturale formulate.

Testogen este o calitate premium, formulat stiintific, naturale de testosteron supliment stimulare. reteta sa tripla actiune vizeaza trei aspecte diferite de sănătate. Aceste avantaje de sănătate să stimuleze, să consolideze și să ascuți. Acesta a fost proiectat pentru a ajuta în mod eficient sporirea masei musculare și să câștige musculare macră. Ea poate îmbunătăți organismul dumneavoastră pentru a crește producția de testosteron și de a crește nivelul de testosteron global. De ce te ajuta acest testogen în mod eficient și în mod semnificativ? Aici vă vom arăta ingredientele naturale pentru a formula testogen.

Componentele principale de rapel testogen sunt impresionante cantitățile de acid D-aspartic și Tribulus terrestris. Ea are beneficiile de adiție de la o gama larga de ingrediente de sprijin premium, cum ar fi schinduf și Panax ginseng. Nu este mult mai mult s-a descris în secțiunea ingredientele acestei reexaminări.

D-aspartic acid

Acidul D-aspartic este un regulator de aminoacid, care ajută induce eliberarea de hormoni de testosteron, inclusiv hormonul luteinizant. Într-un studiu realizat de NCBI, acidul D-aspartic mărește producția de hormoni LH si testosteron la oameni și la șobolani.

Schinduful

Schinduf are un efect similar. Proprietățile antioxidante ale radicalilor liberi ataca ingredient care ar putea interfera cu capacitatea de a produce niveluri de testosteron și de energie.

Tribulus terrestris

Acesta este un ingredient pe bază de plante, care conține saponine. Acestea s-au dovedit a stimula in mod natural de testosteron, ceea ce duce la cresterea masei musculare, performantele atletice îmbunătățit și creșterea rezistenței.

Extract de ginseng (Panax)

Panax ginseng este o plantă în cazul în care rădăcinile sale sunt folosite pentru a face medicamente. Aceasta planta este un afrodiziac cunoscut, care este motivul pentru care este uneori numit ca om rădăcină. Ca un stimulator libidoului, Panax ginseng poate ajuta la îmbunătățirea performanței sexuale și te va ajuta in obtinerea erectii puternice

Zinc

Suma de zinc ajuta la scaderea nivelului de testosteron regulate in organism. beneficiile sale includ sinteza proteinelor, cresterea masei musculare, si repararea muschilor.

Seleniu

Seleniul este un mineral care are proprietăți antioxidante. Studiile au aratat ca suplimentele de seleniu poate ajuta la reducerea posibilității de dezvoltare a cancerului de prostata. În plus, condițiile cum ar fi HIV, boala Crohn, iar altele sunt toate asociate cu un nivel scazut de seleniu.

Vitamina B2, B5, B6 și

Aceste vitamine B ajuta organismul in transformarea carbohidrati in glucoza. Este important să ne amintim că glucoza este combustibilul corpului real și este ars pentru a crea energie. Ele ajuta la metabolizarea în plus, proteine ​​și grăsimi.

De asemenea, puteți găsi mai multe ingrediente ale testogen. Ele sunt toate naturale. Pentru a obtine toate beneficiile acestei formule testogen, puteți cumpăra numai pe site-ul oficial. Pentru a vizita direct site-ul oficial, aveți posibilitatea să faceți clic pe link-ul din dreapta jos aici. Acesta vă va ajuta să redirecționeze rapid în site-ul lor oficial al producătorului.