În cazul în care pentru a obține cele mai bune tratament 5HTP și beneficii

V-ați auzit vreodată despre 5htp? Ei bine, tratamentul 5HTP este frecvent utilizat pentru eliberarea de anxietate, insomnie, greutate, și tulburare de stres.

Când vă simțiți starea de spirit proasta in fiecare zi, veți avea nevoie de un astfel supliment pentru reducerea acestuia. 5HTP poate fi cel mai bun pentru a reduce sau a controla modificările de dispoziție, inclusiv stresul si anxietatea. Luand supliment 5HTP poate fi un bun tratament pentru sănătatea organismului, cum ar fi controlul apetitului și tulburări de depresie. Prin urmare, trebuie să citiți acest articol pentru a cunoaște cu exactitate utilizarea acestui 5HTP.

5HTP: ce este? Ce este bun pentru tratament?

5HTP (5-hidroxitriptofan) este un amino acid pe care corpul tau produce in mod natural. Nu se găsește în produsele alimentare, ci este creat dintr-un alt aminoacid, triptofanul. Triptofanul se gaseste in alimente pentru animale bogate in proteine, cum ar fi carne, carne de pasăre, fructe de mare, lactate și ouă. Suplimentele 5htp sunt de obicei produse din Griffonia Simplicifolia, un arbust african lemnos. Aceste semințe de plante conțin în mod natural 20% 5HTP. In Statele Unite, 5HTP se vinde ca supliment over-the-counter pentru o varietate de condiții, inclusiv anxietate, depresie, tulburări de somn, migrene, ADHD, si fibromialgie.

De asemenea, este un popular ajutor de pierdere în greutate, deoarece aceasta poate ajuta la reducerea poftei de mâncare. Motivul este 5htp potențial utilă pentru atât de multe tulburări diferite este că, odată ce este ingerat, acesta se transformă în două substanțe chimice importante de bază, cum ar fi serotonina si melatonina.

5HTP si tratamentul depresiei

Din cauza serotonina este cunoscut beneficiu in tratarea depresiei, 5HTP se crede ca joaca un posibil rol benefic in atenuarea simptomelor de depresie. Rolul supliment in tratarea depresiei, dacă există, este încă în curs de investigare.

Anxietate

Dovezi cu privire la efectele 5HTP pentru anxietate este neclară. primele cercetari arata ca administrarea de 25-150 mg de 5HTP prin gura de zi cu zi, împreună cu carbidopa pare a reduce simptomele de anxietate la persoanele cu tulburări de anxietate. Cu toate acestea, alte cercetari timpurii arata ca administrarea unor doze mai mari de 5HTP, 225 mg pe zi sau mai mult, pare să facă anxietate mai rău. De asemenea, luând 60 mg pe zi 5HTP prin vena nu reduce anxietatea la persoanele cu tulburări de panică.

suprimarea apetitului

Studiile efectuate la șobolani au scăzut găsite în ingestia de alimente si pierderea in greutate cu administrarea extractului G. Simplicifolia. O mică (N = 20) studiu clinic a evaluat efectul extractului asupra sațietății în rândul femeilor supraponderale. Scăderea apetitului și o scădere a indicelui de masa corporala medie au fost demonstrate la 4 saptamani.

5HTP pentru somn

Suplimentele 5htp s-au descurcat un pic mai bine pentru insomnie. 5HTP a scăzut timpul necesar pentru a ajunge la somn și a scăzut numărul de treziri pe timp de noapte.

În cazul în care pentru a obține un tratament 5HTP

Dacă doriți ca să ia acest supliment pentru a obține toate beneficiile tratamentului, este mai bine să cumpere de pe magazinul oficial online. Produsul 5HTP original, pe care îl recomandăm este suplimentul de la EvolutionSlimming. Acest supliment este de încredere și testat clinic, folosind recenzii medicale si de studiu. Prin urmare, acest 5HTP original din EvolutionSlimming este mult mai recomandat să luați. Faceți clic pe link-ul pentru a intra în site-ul lor oficial acum.