Hvordan til at tabe med kaffe supplement til vægttab

Forsker allerede opdager, at kaffe bønne har et næringsstof, som kan hjælpe os med at reducere vores kropsfedt. Så hvordan er det?

Har vi brug for at forbruge en almindelig kaffe eller kaffe tillæg? I denne artikel vil vi forklare det mere til dig.

Du har sikkert hørt om den langvarige sundhed debat om at drikke kaffe. Forskere gå frem og tilbage, om hvorvidt den populære bryg er godt for dig. Der er også uenighed om brugen af ​​grønne kaffebønner. De blev kendt som et vægttab supplement efter at være blevet præsenteret på Dr. Oz Show.

Grøn kaffe bønne ekstrakt kommer fra kaffebønner, der ikke er ristet. Kaffebønner indeholder forbindelser kendt som chlorogensyrer. Nogle mener, at disse forbindelser har antioxiderende virkning, medvirke til at sænke blodtrykket, og hjælpe dig med at tabe.

Grønne kaffebønner for dit vægttab program

Grønne kaffebønner er kaffebønner, der endnu ikke er ristet. Disse kaffebønner indeholder en større mængde af kemikaliet chlorogensyre. Dette kemikalie menes at have sundhedsmæssige fordele. For højt blodtryk, kan det påvirke blodkar, således at blodtrykket reduceres.

For vægttab, er chlorogensyreindhold i grøn kaffe menes at påvirke, hvordan kroppen håndterer blodsukker og stofskifte.

Hvordan til at tabe med kaffe supplement til vægttab

Grøn kaffe bønne ekstrakt indeholder dog nogle koffein. Flere undersøgelser har vist, at koffein kan øge stofskiftet med op til 3-11%. Imidlertid er den vigtigste aktive ingrediens menes at være den chlorogensyre. Nogle humane undersøgelser antyder, at det kan reducere absorptionen af ​​kulhydrater fra fordøjelseskanalen, hvilket sænker blodsukker og insulin spikes. Hvis dette er sandt, ville derefter at tage grøn kaffebønne ekstrakt være som at spise en lidt lavere kulhydrat kost.

Andre undersøgelser (i mus og rotter) har vist, at chlorogensyre kan reducere kropsvægt, reducere fedt absorberet fra kosten, reducere fedt lagret i leveren og forbedre funktionen af ​​fedtforbrænding hormon adiponectin. Chlorogensyre har også vist sig at forbedre kolesterol- og triglyceridkoncentrationer i rotter drastisk. Det er vigtige risikofaktorer for hjertesygdom

Introduktion OrtteSkinnyCoffee

OrtteSkinnyCoffee er et sundere fedtforbrænding kaffe, der er specielt udviklet til at fremme større og effektivt vægttab og til at være et sundere alternativ til almindelig kaffe. Denne skinny kaffe indeholder arabisk kaffe med en blanding af superfoods at tilbyde dig en sundere kaffe til at hjælpe dig med at tabe, og forbedre din generelle sundhed og velvære.

Ved at kombinere kaffebønner med superfoods, det giver dig mulighed for at stadig få din kaffe rettelse og morgen energiindsprøjtning, men med andre sundheds- og vægttab fordele. OrtteSkinnyCoffee er også fremstillet af 100% naturlige og organiske ingredienser, der er egnede til veganere og vegetarer.

Bedste sted at købe OrtteSkinnyCoffee

Alligevel er de oplysninger om, hvor tynd kaffe kan reducere dit fedt allerede givet. Den ernæring på Skinny kaffe vil give mere effekt, når du spiser det netop på doseringen. Kvaliteten af ​​produktet også tror, ​​du skal opmærksom. Glem ikke at købe den oprindelige OrtteSkinnyCoffee? Hvor er det bedste sted at købe det? Kun i den officielle hjemmeside kan du finde den oprindelige. Klik på dette link her. Ikke kun premium-produkt, men også de andre interessante promo venter dig der.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>