Hvordan til at tabe med Glucomannan hurtigt og sikkert

Glucomannan er en naturlig fiber supplement fra yams til Dieters taber i vægt. Kender du hvordan man kan tabe med Glucomannan?

Pakning omkring mere pounds, end vi har brug for eller lyst er et fælles problem, mange mennesker ønsker at være tyndere og nyde de sundhedsmæssige fordele ved at opretholde en normal vægt. Glucomannan sælges også som et kosttilskud i pulver, kapsel, og tabletformer, enten som en enkelt ingrediens eller i kombination med andre fibre eller vægttab hjælpemidler. Rigelige påstande er blevet lavet om glucomannan evne til at fremme vægttab.

Hvordan til at tabe sig hurtigt og nemt med Glucomannan

Glucomannan er en vandopløselig kostfiber. Ligesom andre opløselige fibre, menes det at fremme vægttab via flere mekanismer. Den lever også de venlige bakterier i tarmen, hvilket gøre det til kortkædede fedtsyrer som butyrat, vist at beskytte mod fedt gevinst i nogle dyreforsøg. Fodring de venlige tarmbakterier kan også have andre fordele, og nogle undersøgelser har vist en korrelation mellem ændrede tarmbakterier og kropsvægt. Glucomannan er forskellig fra andre opløselige fibre på grund af at det er endnu mere viskøs, hvilket gør det særligt effektive.

Er det sikkert?

Den mest almindelige klage af at tage glucomannan som et supplement i flere studier var forbigående oppustethed og gas. Forskere føler, at dette kan skyldes den pludselige indførelse af fiber i en lav-fiber kost. De fleste blev ikke afskrækket af denne milde besvær og inden for et par uger, disse bivirkninger aftaget. Ud over dette, vises glucomannan sikker.

Klinisk dokumenteret til at hjælpe dig med at tabe

Meget få næringsstoffer kan sige de har godkendt og dokumenteret krav til at hjælpe vægttab. EU Registrer om ernærings- og sundhedsanprisninger giver et reguleret bibliotek af sundhedsanprisninger fra produkterne. Formålet med registret er at sikre, at enhver påstand om en mærkning af fødevarer, præsentation eller reklame i Den Europæiske Union er klar, præcis og baseret på videnskabelige beviser. Den er designet til at forhindre, at forbrugerne vildledes ved at blive fortalt et produkt betyder noget, der er, gør.

Health Kommissionen har fastslået, at Glucomannan i forbindelse med en energi-diæt bidrager til vægttab – ja, det faktisk virker.

Den gavnlige virkning af vægttab opnås ved et dagligt indtag på 3 g glucomannan, taget i tre doser på 1 g hver, sammen med 1-2 glas vand, før måltider og i forbindelse med en energi-diæt.

Bedste supplement til at købe

På baggrund af ovenstående oplysninger, glucomannan er perfekt til vægttab. Nu, hvad er den bedste glucomannan tillæg? Den mest anbefalede tillæg er Proto-Col SlimFizz. Proto-col SlimFizz er en unik appetitnedsættende indeholdende den banebrydende fiber glucomannan, der er en naturlig opløselig fiber afledt af en høj kvalitet af ren Konjac. Med kun 6 kalorier pr drink, er Slim-Fizz specielt designet til at hjælpe med at kontrollere unødvendig sult at hjælpe med at reducere kolesterol og hjælpe med vægttab, når det tages som en del af en kalorie-kontrolleret diæt.

Nu kan du købe SlimFizz på den officielle hjemmeside. Du kan klikke på linket for vi giver lige her. Det vil hjælpe dig omdirigere nemt og hurtigt til den officielle hjemmeside. Så nu, lad købe den nøjagtige SlimFizz at tabe vægt hurtigt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>