Hvordan supplerer 5htp til appetit kontrol sundt?

Har du en stor appetit, der gør du føler dig flere lodder? Det er tid til at tage 5htp til appetit kontrol. Læs dette indlæg nu for at få info.

For at opnå en tilstand af fitness, skal en sund vægt opretholdes. For mange mennesker, dog vægt vedligeholdelse er langt borte, og kan kun ske efter en betydelig mængde vægt er tabt i første instans. Faktum er, at tabe sig og holde det ud er ikke en simpel eller konsekvent vellykket proces, som fremgår af det faktum, at størstedelen af ​​personer, der tabe genvinde vægten inden for et til fem år. Derfor er mange mennesker også tage 5htp supplement til at styre appetit.

5htp, serotonin, og vægttab

Serotonin niveauer er forbundet direkte til appetit. Når Serotonin er høj, behøver mennesket ikke opleve så mange sult cravings og det kan være lettere at undgå fødevarer, der er høj i salt, sukker og fedt.

Holord foreslår at supplere både din morgen og eftermiddag snacks med 50 mg 5htp til vægttab. 5HTP er meget mere effektiv til at normalisere hjernens serotonin hvis de tages med kulhydrater, såsom et stykke frugt. Dette kan også hjælpe med at forhindre den mindre ubehag i maven, at et lille antal mennesker får, når de tager 5htp.

Hvordan kan 5htp hjælp?

En af grundene til, vi spiser, er at lindre stress eller føler bedre. Serotonin er ansvarlig for den følelse af lykke og ro, der genoplever denne angst. Serotonin er også en neurotransmitter, og når vi har nok af det, kan vores appetit falde.

5htp, eller 5-hydroxtyrptophan, er fremstillet af frø af Griffonia simplicifola plante, en busk findes almindeligt i Vestafrika. Det er også et biprodukt af konvertering L-tryptophan til serotonin. Når det tages dagligt som et supplement, har 5htp vist sig at øge serotonin-niveauet i hjernen, der hjælper du føler dig sulten sjældnere. Undertrykke din appetit på denne måde vil hjælpe dig med at forbruge færre kalorier i løbet af dagen til at hjælpe dig tabe sig og bevare kontrollen.

5HTP dosering for appetit

5htp kosttilskud hjælp hæver niveauet af serotonin i hjernen, som kan have en positiv effekt på appetitten. Ifølge Vitaminer og kosttilskud Guide, kan 5htp kosttilskud mindske fedt og kulhydrat indtag ved at fremme en følelse af mæthed. Først anbefalede dosering for 5HTP er normalt 50 mg, tre gange dagligt. appetit reduktion kan forekomme med en 5HTP dosis på 600 til 900 mg dagligt. Det er tilrådeligt, at begynde med, 50 mg dosering af 5htp og titreres opad.

Hvor får 5htp til appetit kontrol

Føler du dig i orden efter at have læst denne artikel? Din appetit kan være under kontrol ved at tage dette tillæg. Derfor foreslår vi, du tager tillægget med 5htp. For at få det originale og garanteret produkt, skal du kun købe 5htp på den officielle producent og leverandør. Den EvolutionSlimming er den, der vil give den ægte og certificeret 5htp. Derfor kan du besøge hjemmesiden via linket, jf lige her.