Hvordan supplere 5HTP til appetitt kontroll sunt?

Har du en høy appetitt som gjør at du føler deg mer vekter? Dette er tiden for å ta 5HTP til appetitt kontroll. Les dette innlegget nå for å få info.

For å oppnå en tilstand av fitness, må en sunn vekt opprettholdes. For mange mennesker, er imidlertid vekt vedlikehold en lang vei av, og kan bare skje etter en betydelig mengde vekt er tapt i første omgang. Faktum er, å miste vekt og holde den av er ikke en enkel eller konsekvent vellykket prosess som gjenspeiles av det faktum at flertallet av personer som slanker seg gjenvinne vekt i løpet av ett til fem år. Dette er grunnen til at mange mennesker også ta 5htp supplement for å kontrollere appetitten.

5HTP, serotonin og vekttap

Serotonin er knyttet direkte til appetitt. Når Serotonin er høy, trenger mennesker ikke opplever så mange sult cravings, og det kan være lettere å unngå matvarer som inneholder mye salt, sukker og fett.

Holord foreslår å supplere både morgen- og ettermiddagssnacks med 50 mg 5HTP for vekttap. 5HTP er mye mer effektivt ved å normalisere hjerneserotoninnivået dersom det tas med karbohydrater, for eksempel et stykke frukt. Dette kan også bidra til å forhindre mindre ubehag i magen som et lite antall mennesker får når de tar 5HTP.

Hvordan kan 5HTP hjelp?

En av grunnene til at vi spiser er å avlaste stress eller føler seg bedre. Serotonin er ansvarlig for følelsen av lykke og ro som gjenopplever denne angsten. Serotonin er også en nevrotransmitter, og når vi har nok av det, kan vår appetitt avta.

5htp, eller 5-hydroxtyrptophan, er produsert fra frøene av Griffonia simplicifolia anlegget, en busk finnes vanligvis i Vest-Afrika. Det er også et biprodukt av å omdanne L-tryptofan til serotonin. Når det tas daglig som et supplement, har 5HTP vist seg å øke serotoninnivået i hjernen, som hjelper deg til å føle sulten sjeldnere. Undertrykke appetitten på denne måten vil hjelpe du inntar færre kalorier i løpet av dagen for å hjelpe deg å miste vekt og holde kontroll.

5HTP dosering for appetitt

5htp kosttilskudd hjelp øker nivåene av serotonin i hjernen, som kan ha en positiv effekt på appetitten. Ifølge Vitaminer og Guide Helse kosttilskudd, kan 5htp kosttilskudd redusere fett og karbohydratinntak ved å fremme en følelse av metthet. Initial anbefalt dose for 5HTP er vanligvis 50 mg, tre ganger om dagen. Appetitt reduksjon kan forekomme med en 5HTP dose på 600 til 900 mg daglig. Det er lurt å begynne med, 50 mg dose av 5HTP og titrere oppover.

Hvor å få 5HTP til appetitt kontroll

Føler du deg bra etter å ha lest denne artikkelen? Appetitten kan være under kontroll ved å ta dette tillegget. Derfor foreslår vi at du tar tilskudd med 5HTP. For å få det opprinnelige og garantert produkt, kan du bare kjøpe 5HTP på den offisielle produsent og leverandør. Den EvolutionSlimming er den som vil gi ekte og sertifisert 5HTP. Derfor kan du besøke nettstedet via lenken som er angitt her.