Hvordan man undgår mulige virkninger af kollagen kosttilskud til sundhed

Collagen har så mange fordele, ikke kun holde dit helbred. Vi vil dele hvordan man kan undgå den mulige virkning af kollagen kosttilskud.

Kollagen kosttilskud eller formuleringer kan være gavnlige i behandlingen af ​​slidgigt. I en række forsøg, har de vist sig at give en vis grad af smerte reduktion. Men i andre forsøg, der ikke er fundet, brug af kollagen kosttilskud og formuleringer medfører nogen yderligere fordel.

En 2006 gennemgang viste, at kollagen hydrolysat bidraget til en væsentlig forringelse af smertefulde symptomer på slidgigt og samtidig forbedre ledfunktion. Tillægget blev godt absorberet, førte til kollagen ophobning i brusk, og var med til at stimulere specialiserede celler i leddene kaldet chondrocytter at skabe en ekstracellulær matrix.

Flere problemer med led og knogler

Gigt (eller slidgigt) er den mest almindelige form for fælles problem i ældre mennesker. Det påvirker normalt knæ, hofter, hænder, ryg, eller undertiden skuldre.

Rheumatoid arthritis er den anden mest almindelige form for kronisk arthritis. Det er forårsaget af en autoimmun reaktion, hvor kroppen immunsystem fejlagtigt angriber fælles væv. Mest typisk det indebærer leddene i dine fingre, håndled, albuer, knæ, ankler og tæer.

Andre typer af gigt omfatter gigt eller pseudopodagra. Nogle gange er der et mekanisk problem i leddet, såsom revet brusk, der forårsager smerte eller grænser bevægelse i leddet.

Hvad er ProtocolCollagen?

Collagen er ved at blive den mest populære anti-aging tillæg på 2016. Alle fra tv-læger til Mommy bloggere raving om fordelene ved kollagen kosttilskud.

Kollagen er den mest rigelige protein i vores kroppe, især type 1 collagen. Det findes i muskler, knogler, hud, blodkar, fordøjelsessystemet, og sener. Det er det, der er med til at give vores hud styrke og elasticitet, sammen med udskiftning døde hudceller. Når det kommer til vores led og sener, i enkleste form, det er den lim, der hjælper med at holde kroppen sammen.

Proto-col Collagen er en eksklusiv naturlige supplement til dem, der ønsker at styrke deres knogler og led og som en ekstra fordel, også deres hår, hud og negle. Den vigtigste aktive ingrediens i denne naturlige supplement er Kollagen hvilket er vigtigt for at styrke mange dele af kroppen fra knoglerne til søm.

Hvad er effekten for din fælles og knogler?

Type II kollagen findes primært i leddene, som er områder af kroppen mere udsat for slid og ælde. Når det kommer til at vælge et fælles tillæg, kigge efter en, der indeholder kollagen som en vigtig aktiv ingrediens til støtte fælles komfort, fleksibilitet og mobilitet. Dette er især en fordel, hvis du oplever ledsmerter og smerter, er en sports-entusiast, eller lider af gigt.

Med god kollagen tilskud, kan du opleve mere fleksibilitet i dine led, sener og ledbånd, og mindre gigt-lignende symptomer. En Tufts Medical Center 2012 studie ved hjælp af high-tech magnetisk resonans imaging sammenlignede kollagen sundhed i knæled hos dem, der havde taget en daglig 10.000 mg kollagen supplement i 48 uger til dem, der ikke havde. De så, at dem, der tog kollagen havde faktisk væsentligt forbedret den sunde brusk væv i deres knæled. Tal om at vende tegn på ældning!

Flere undersøgelser har vist, at man kan forebygge og lindre osteoporose ved at supplere med hydrolyseret kollagen på grund af sin evne til at stimulere knogle-skabende celler (osteoblaster). Undersøgelser viser, at knogletab er mindre udbredt hos kvinder, der bruger hydrolyseret kollagen kosttilskud.

Gennem hele vores liv, der en konstant cyklus af knogle kollagen ødelæggelse og genskabelse. Dette er din krop måde at opretholde en sund struktur. De fleste osteoporose medicin virker ved at blokere den naturlige proces med knoglenedbrydning. På kort sigt, synes dette at arbejde, men vi er nu at opdage, at langvarig brug af disse lægemidler resulterer i en usund knogle matrix, der er svage og skrøbelige. Hydrolyseret kollagen kosttilskud gøre det modsatte; de hjælper stimulere din krop til at skabe mere knogle kollagen.

Hvor kan man købe bedste kollagen supplement

Se, den hype er ikke kun en falsk historie. Videnskabelig forskning viser, at kollagen har mange fordele og signifikant effekt på din fælles og knogler. Så hvad gør du venter på? Klik på dette link for at bringe dig til den officielle hjemmeside for at købe en garanteret og originalt ProtocolCollagen supplement til din fælles og knogler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>