Hvordan man bruger TurmericPlus til reguleret blodtryk og vægttab

Gurkemeje kendt har mange fordele i retning den menneskelige krop. Vi vil vise dig, hvordan du bruger TurmericPlus til regulering af en blodtryk.

Du har måske ikke hørt om curcumin før, men du har sikkert hørt af gurkemeje, det krydderi, der er bedst kendt som ingrediens i indisk karry og gul sennep. Gurkemeje har været stor naturlig blodtryk reduktionsgear og hjerte-kar-krydderi i årevis, og dens gule farve kommer fra curcumin en kraftfuld antioxidant og anti-inflammatorisk forbindelse.

Som har vist sig at reducere blodtrykket ved at sænke den overskydende blodpladeaggregering, der forekommer i klæbrig, koagel-dannende blod. Plus, dyr forskning tyder på, at det kan reducere kardiomyopati, selvom der er behov for mere menneskelige forskning i den hypertensive befolkning til at bekræfte disse resultater.

Faren for højt blodtryk

Højt blodtryk (hypertension) kan roligt skade din krop i årevis, før symptomerne udvikler sig. Venstre ukontrolleret, kan du ende med et handicap, en dårlig livskvalitet eller endda en fatal hjerteanfald. Omkring halvdelen af ​​de mennesker med ubehandlet hypertension dør af hjerte sygdom relateret til dårlig blodgennemstrømning (iskæmisk hjertesygdom) og en anden tredjedel dør af slagtilfælde. Her er et kig på komplikationer højt blodtryk kan medføre, når det ikke kontrolleres effektivt.

aneurisme

Over tid, kan det konstante tryk af blod bevæger sig gennem et svækket arterie forårsager et afsnit af dens væg for at forstørre og danne en udbuling (en aneurisme). En aneurisme kan potentielt briste og forårsage livstruende indre blødninger. Aneurismer kan dannes i enhver arterie i hele kroppen, men de er mest almindelige i din krop største arterie (aorta).

Koronararteriesygdom

Koronararteriesygdom påvirker arterierne, der leverer blod til hjertemusklen. Arterier indsnævret med koronararteriesygdom ikke tillader blodet at strømme frit gennem blodårerne. Når blodet ikke kan flyde frit til dit hjerte, kan du opleve brystsmerter, et hjerteanfald eller uregelmæssig hjerterytme (arytmi).

Nyresvigt

Højt blodtryk er en af ​​de mest almindelige årsager til nyresvigt. Det er, fordi det kan skade både de store arterier, der fører til nyrerne, og de små blodkar (glomeruli) inden nyrerne. Skader på enten gør det så dine nyrer ikke effektivt kan filtrere affald fra blodet. Som et resultat, kan farlige niveauer af væske og affald ophobes. Du har måske i sidste ende kræve dialyse eller nyretransplantation.

Hvordan TurmericPlus regulere dit blodtryk

Den blodtryksstigning forårsaget af L-NAME blev delvist forhindret af piperin og curcumin, men effekten af ​​deres kombination var mindre. Dyr med hypertension havde forøget vægtykkelse og tværsnitsarealet af aorta, ledsaget af en relativ stigning i Ptah positive myofibriller og formindskelse af elastin, kollagen og actin indhold. Piperin var i stand til at nedsætte indholdet af myofibriller og stige en smule handling, mens curcumin også forhindret elastin fald. Kombinationen af ​​krydderier havde lignende virkninger på aorta morfologi som curcumin selv.

Administration af piperin eller curcumin, mindre deres kombination, er i stand til delvist forhindre forhøjet blodtryk forårsaget af kronisk L-NAME administration. Krydderierne ændre ombygning af væggen i aorta induceret af hypertension. Vores resultater viser, at uafhængig administration af curcumin er mere effektive i forebyggelsen negative ændringer i blodkar morfologi ledsager hypertensiv sygdom.

Hvor er det bedste sted at købe det?

TurmericPlus beviser, at det kan regulere dit blodtryk betydeligt. Nu er det din tid til at prøve det på din krop. Glem ikke at købe det kun på den officielle hjemmeside. Online ordre giver dig også mange tilbud såsom en lavere pris pakke eller endda rabat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>