Hvor mye koster supplement med 5HTP koste offisielt?

Skal du kjøpe 5htp supplement? Velge riktig supplement med 5HTP er nå enkelt her med spesiell 5HTP kostnad.

Vet du hvor mye koster 5HTP koste? 5HTP er en meget velkjent formel for mange problemer i forhold til stress release, depresjon, angst og vekttap. For å kjøpe dette produktet er ulike. Men mange folk kjøper det ved bare å få spesialrabatt. Her vil du bli omdirigert for å få produktet på den offisielle nettsiden. Men du må vite først hva 5htp supplement er for målene. Les denne artikkelen og Fin vurderinger.

Hva er 5HTP?

5HTP omdannes i kroppen til hjernen kjemiske budbringer serotonin. Serotonin i hjernen fungerer som en kjemisk budbringer og påvirker de fleste cellene i hjernen, inkludert søvn, appetitt, humør og seksuell lyst.

5HTP er avledet fra vestafrikanske griffonia simplicifolia treet, den eneste naturlige kilde er tilgjengelig, ved hjelp av en spesielt utviklet prosess som beholder så mye av den aktive bestanddel som mulig. Tillegget blir så innkapslet i en helt vegetarisk cellulose kapsel, hver gir 100 mg 5HTP (i aminosyre form).

Er 5HTP trygt?

Fordi det er et naturlig forekommende stoff i kroppen, er 5HTP meste trygt for kortsiktig bruk (opptil 12 uker). Men de med eksisterende gastrointestinale problemer bør være forsiktige og snakke med en lege, som det finnes rapporter om gastrointestinale bivirkninger, inkludert kvalme, oppkast, magesmerter og diaré. Også unngå å ta dette tillegget hvis du allerede tar antidepressiva (for eksempel en SSRI eller MAO-hemmer) eller ser en psykisk helse spesialist for alvorlig depresjon eller bipolar lidelse. 5HTP har vært kjent for å øke selvmordstanker.

interaksjoner

5HTP øker et kjemisk stoff i hjernen som kalles serotonin. Noen medisiner for depresjon også øke serotonin. Tar 5HTP sammen med disse medisiner for depresjon kan øke serotonin for mye og forårsake alvorlige bivirkninger, inkludert hjerteproblemer, skjelving, og angst. Ikke ta 5HTP hvis du tar medisiner for depresjon.

Hvor kan man kjøpe 5HTP pris

5HTP er funnet i narkotika butikker, helsekostbutikker og på nettet for rundt $ 10 til $ 20 en flaske. Sørg for å lete etter ren 5HTP eller griffonia simplicifolia ekstrakt på flasken. Prøv å unngå tilsetningsstoffer, fyllstoffer eller bindemidler. Før du tar den, sørg for å sjekke med legen din for å sørge for at det ikke er andre ting som du kan ta som kan øke serotoninnivået på en negativ måte.

Nå kan du kjøpe produktet bare på sertifisert og offisielle hjemmeside. Her er i EvolutionSlimming. Området er offisiell leverandør fra produsenten en spesiell pris på forhandleren. Du kan også få spesialrabatt, og tilbyr når du kjøper produktet direkte til EvolutionSlimming. Nå, klikk på linken. Du vil besøke den offisielle nettsiden fra EvolutionSlimming.