Hvor meget koster det tillæg med 5htp koste officielt?

Vil du købe 5htp tillæg? At vælge den rigtige supplement med 5htp er nu let lige her med speciel 5htp omkostninger.

Ved du, hvor meget koster det 5htp koste? 5HTP er en meget kendt formel for mange problemer med hensyn til stress release, depression, angst og vægttab. For at købe dette produkt er forskellige. Men mange mennesker købe det ved blot at få den særlige rabat. Her vil du blive omdirigeret til at få produktet på den officielle hjemmeside. Men du skal vide først, hvad 5htp tillæg er for målene. Læs denne artikel og fin anmeldelser.

Hvad er 5HTP?

5HTP omdannes i kroppen ind i hjernen kemisk budbringer serotonin. Serotonin i hjernen fungerer som en kemisk budbringer og påvirker størstedelen af ​​celler i hjernen, herunder søvn, appetit, humør og seksuel lyst.

5HTP stammer fra vestafrikanske Griffonia simplicifola træ, den eneste naturlige kilde til rådighed, ved hjælp af en specielt udviklet proces, der bevarer så meget af den aktive bestanddel som muligt. Supplementet indkapsles derefter i en fuldt vegetarisk cellulose kapsel, der hver giver 100 mg 5HTP (i aminosyre-form).

Er 5htp sikker?

Fordi det er en naturligt forekommende forbindelse i kroppen, 5HTP er hovedsagelig sikkert for kortvarig brug (op til 12 uger). Dog bør de, med eksisterende gastrointestinale problemer være forsigtige og tale med en læge, da der er rapporter om gastrointestinale bivirkninger, herunder kvalme, opkastning, mavesmerter og diarré. Undgå også at tage dette supplement, hvis du allerede tager antidepressiva (f.eks en SSRI eller MAO-hæmmer) eller oplever en mental sundhed specialist for svær depression eller bipolar lidelse. 5htp har været kendt for at øge selvmordstanker.

Interaktioner

5htp øger en hjerne kemikalie kaldet serotonin. Nogle medikamenter mod depression også øge serotonin. Tager 5HTP sammen med disse medikamenter mod depression kan øge serotonin for meget og forårsage alvorlige bivirkninger, herunder hjerteproblemer, kulderystelser og angst. Du må ikke tage 5htp, hvis du tager medicin for depression.

Hvor kan man købe 5htp pris

5htp findes i kiosker, helsekost butikker og online for omkring $ 10 til $ 20 en flaske. Sørg for at se til ren 5HTP eller griffonia simplicifola ekstrakt på flasken. Prøv at undgå tilsætningsstoffer, fyldstoffer eller bindemidler. Før du tager det, så sørg for at tjekke med din læge for at sikre, at der ikke er andre ting, som du måske tage, der kan øge din serotonin niveauer på en negativ måde.

Nu kan du købe produktet kun på certificerede og officielle hjemmeside. Her er i EvolutionSlimming. Sitet er officiel leverandør fra producenten med en speciel pris af detailhandleren. Du kan også få den særlige rabat og tilbyder, når de køber produktet direkte til EvolutionSlimming. Nu skal du klikke på linket. Du vil besøge den officielle hjemmeside fra EvolutionSlimming.