Hvor kan man købe TurmericPlus med nemme måder og garanteret

Turmericplus har fordele at reducere din sund krop. Vi vil dele til dig, hvor at købe Turmericplus for at øge dit helbred.

Gurkemeje, en ingrediens i de fleste karryretter og sennep, har en historie for at blive brugt som mere end blot et krydderi. Gurkemeje dyb-orange pigment har længe været anvendt som et farvestof, og begge ayurvedisk og kinesisk medicin traditioner bruge gurkemeje i behandlingerne. Gurkemeje har også holdt et sted i religiøse ceremonier over hele Indien i tusinder af år.

Den ernæring inde Gurkemeje

Den gurkemeje plante, eller Curcuma longa, er en urt nært beslægtet med ingefær. Det dyrkes i tropisk klima hele Asien for sine grundstammer, der leverer den smag og pigmentet af anlægget. Grundstammerne, som vokser under jorden, men er mere af et skaft end en sand rod kan formales til en pasta eller tørres og formales til et pulver.

Gurkemeje indeholder betacaroten, ascorbinsyre (C-vitamin), calcium, flavonoider, fiber, jern, niacin, kalium, zink og andre næringsstoffer. Men det kemiske stof i gurkemeje knyttet til sine mest kapret sundhedsmæssige virkninger er curcumin.

Gurkemeje og virkningen på blodtrykket

Kortsigtede, oral tilskud af gurkemeje kan sænke blodtrykket hos personer med nyresygdomme, ifølge en undersøgelse offentliggjort i spørgsmålet om Journal of Renal Nutrition i juli 2011. Nogle dyreforsøg, som den blev offentliggjort i udgaven af ​​tidsskriftet “Cirkulation,” tilstand, at curcumin hæmmer virkningen af ​​proteinet p300 histonacetyltransferase og forhindrer højt blodtryk-induceret beskadigelse af hjertet celler november 2009.

The University of Maryland Medical Center foreslår også, at gurkemeje kan sænke kolesterol og forebygge plak dannelse i arterierne. Dette kan til gengæld hjælper med at opretholde blodtrykket. Methanoliske ekstrakter af curcumin også spile og slappe blodkarrene i dyremodeller, siger en undersøgelse i tidsskriftet af Ethnopharmacology juli 2009.

Er gurkemeje sikker?

Gurkemeje er sikkert for de fleste mennesker, hvis det indtages i mængder, der findes i fødevarer. Dog kan gurkemeje have bivirkninger, når det tages i store doser. Nogle kosttilskud indeholder op til 500 milligram gurkemeje ekstrakt, og deres etiketter anbefaler at tage fire kapsler per dag.

Hvor kan man købe TurmericPlus

Så mange slags gurkemeje produkt allerede sælger i den store butik. Selv, at så mange slags produkter af gurkemeje, det bedste sted at købe det er på den officielle hjemmeside. I den officielle, vil du få flere fordele såsom rabat og online konsultation. Nu skal du klikke på linket for at købe TurmericPLus med en garanti og original 100%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>